Gesztenyés-kávés kocka

Ez is érdekelhet

Nyerj 2 főre szóló, 3 éjszakás nyaralást Ausztriába, az aktív pihenés paradicsomába (x)

Ingyenes lesz Budapest legnagyobb szezonnyitó borfesztiválja - Ekkor érdemes a Városligetbe menni (x)

Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)

Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

beauty and style

Ezt tedd, ha visszerek csúfítják el a lábad: hatékony házi praktikák »

A legnőiesebb tavaszi parfümújdonságok: friss és különleges illatok »

Kalóriaszegény, epres turmixtál: ínycsiklandóan finom, pedig fogyaszt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • A tésztához:
  • 5 tojás
  • 5 ek víz
  • 1 csomag sütőpor
  • 5 ek kristálycukor
  • 5 ek liszt
  • 2 ek kakaópor
  • A töltelékhez:
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 3 ek baracklekvár
  • 2 ek kakaópor
  • 50 dkg háztartási keksz (apró darabokra törve)
  • 2,5 dl tej
  • 0,5 dl kávé
  • A krémhez:
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 2,5 dl tej
  • 0,5 dl kávé
  • 25 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor
  • A tetejére:
  • csokireszelék vagy tortadara
Recept idők

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit habosra keverjük, majd margarinnal kikent, lisztezett tepsiben megsütjük. Kihűtjük.
A töltelék hozzávalóit egy tálban összekeverjük.
A krémhez a pudingport a tejjel és a kávéval megfőzzük. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűtött pudinggal összekeverjük.
A kihűlt piskótára a kekszes tölteléket rákenjük, majd arra a krémet, a tetejére pedig csokit reszelünk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Tipp: A töltelék hozzávalóit csak közvetlenül felhasználás előtt készítsük el, mert így könnyebb vele dolgozni.

Blog.hu ajánló