Pásztortarhonya
Pásztortarhonya
Hozzávalók 4 személyre
- 3 ek zsír
- 1/2 kg tarhonya
- 2 fej vöröshagyma
- 1 szál parasztkolbász
- 3 ek sűrített paradicsom
- 1 tk pirospaprika
- 1 mk őrölt fekete bors
- 3 ek só
- 1/2 kg burgonya
- 1 üveg lecsó
Elkészítés:
A zsíron megpirítjuk a tarhonyát,utána hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, összepirítjuk. Beletesszük a sűrített
paradicsomot, pirospaprikát, fűszereket, összekeverjük. Hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt és felkockázott burgonyát, és felöntjük annyi vízzel, hogy legalább két ujjnyival feljebb legyen az ételnél, majd
készre főzzük. Mikor megfőtt, ráöntjük a lecsót, összefőzzük, majd tálalhatjuk is.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept