Ránott hús párolt káposztával
Ez a család kedvence.
Ránott hús párolt káposztával
Hozzávalók 6 személyre
- 6 szelet karaj
- só
- bors
- 2 tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- 2 csomag rizs
- fél kg káposzta
- őrölt kömény
Elkészítés:
A húst kiklopfolom, megsózom, megborsozom, megforgatom lisztben, tojásban, zsemlemorzsában, bő zsírban pirosra sütöm. A rizst közben megfőzöm.
Végül elkészítem a párolt káposztát:
Kevés cukrot karamellizálok, majd beleforgatom a káposztát. Meghintem sóval, borssal, köménnyel, kevés vizet teszek alá, fedő alatt párolom. Ha a víz elpárolog, sütés közben pótolom. Időnként megkeverem.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept