Isteni töltött karaj

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Isteni töltött karaj

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 kg kicsontozott karaj
  • lilahagyma
  • vöröshagyma
  • savanyú káposzta
  • szalonna
  • kolbász
  • bors
  • majoranna
  • ételízesítő
  • mustár
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

A karajt ujjvastagságnyira bevágjuk, annyira hogy tölthető \"zsebeket\" kapjunk. A zsebekbe karikára vágott lila- és vöröshagymát, kolbászkarikákat, szalonnaszeleteket, és káposztát pakolunk. Hústűvel fogjuk össze, hogy ne essen szét.
Mustárral megkenjük az egész húst.
Sóval, borssal, majorannával, ételízesítővel tetszés szerint ízesítjük.
Alufóliába tekerjük, a teljes betekerés előtt olajjal körbelocsoljuk a húst.
Sütőbe tesszük. Ha a hús kellően megpuhult, kitekerjük a fóliából, és az nélkül sütjük tovább, amíg a hús teljesen meg nem sül.

Köretnek rizs és krumpli is tökéletes.

Ezt is szeretjük