Hurka savanyú káposztával és héjában főtt burgonyával
Hurka savanyú káposztával és héjában főtt burgonyával
Hozzávalók 4 személyre
- 4-5 szál hurka
- burgonya
- 0.5 kg savanyú káposzta
- 2 ek zsír
- ízlés szerint fűszerek (só, bors)
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, megpucoljuk, felkarikázzuk.
A tepsibe kevés zsírt teszünk, beletesszük a hurkát, közé rakjuk a káposztát, és tetejére karikázzuk a burgonyát, majd fűszerezzük, és készre sütjük.
(nem tudom miért,de nekem nem maradt egyben a hurka,én nem is bántam)
Olvastad már?

Lehet-e boldog, aki intelligens? - A tudás hatása a lelki egészségre
Kepes András író, újságíró a Femina Klub júniusi előadásán arra keresi a választ, hogyan találhatunk boldogságot egy folyamatosan változó, kihívásokkal teli világban. Hogyan formálhatjuk úgy az életünket, hogy az ne csak sikeres, de valóban örömteli is legyen?
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. június 5. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció