Nyers céklasaláta borecettel

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyers céklasaláta borecettel

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 kisebb fej cékla
  • 1 csipet só
  • 1 teáskanál borecet
  • 0,5 teáskanál szőlőmagolaj, vagy 1 teáskanál olívaolaj
  • 1 teáskanál akácméz
  • 1 mokkáskanál citromlé
Recept idők

Elkészítés:

A megmosott, meghámozott céklát káposztareszelőn (vagy nagyobb lyukú sajtreszelőn) reszeljük le, majd keverjük össze a többi hozzávalóval. Ha valaki szereti, egy kis torma is reszelhető hozzá. Önmagában, de húsok mellé köretként is fogyasztható! Az igazán különleges pikáns változat: kecskesajttal keverve. Jó étvágyat hozzá!

Ezt is szeretjük