Nyers céklasaláta borecettel
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Vadon Jani kirúgásáról a portán értesült: már be sem engedték a tévé épületébe
- A máj és a vese állapotát is megmutatja a láb: ha ezt látod, muszáj orvoshoz fordulni
- Palvin Barbi totál átlátszó ruhában ment a Los Angeles-i premierre: nem szégyenlősködött
- Kvíz! Melyik ország fővárosa Vilnius? 10 kérdés az európai országokról
- Ilyen tünettel muszáj most orvoshoz fordulni: erre kéri a Népegészségügyi Központ a lakosságot
Nyers céklasaláta borecettel
Hozzávalók 2 személyre
- 2 kisebb fej cékla
- 1 csipet só
- 1 teáskanál borecet
- 0,5 teáskanál szőlőmagolaj, vagy 1 teáskanál olívaolaj
- 1 teáskanál akácméz
- 1 mokkáskanál citromlé
Elkészítés:
A megmosott, meghámozott céklát káposztareszelőn (vagy nagyobb lyukú sajtreszelőn) reszeljük le, majd keverjük össze a többi hozzávalóval. Ha valaki szereti, egy kis torma is reszelhető hozzá. Önmagában, de húsok mellé köretként is fogyasztható! Az igazán különleges pikáns változat: kecskesajttal keverve. Jó étvágyat hozzá!

Még több recept