Tejfölös borcs

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tejfölös borcs

Hozzávalók 4 személyre

  • 50 dkg marhacomb
  • bors
  • 1 babérlevél
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 25 dkg ecetes cékla
  • 25 dkg fejes káposzta
  • őrölt bors
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 kis pohár tejföl - a tálaláshoz
Recept idők

Elkészítés:

A húst kockákra vágjuk, és 2l hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, sóval, borssal, babérlevéllel fűszerezzük, és lassú tűzön puhára főzzük. Hozzáadjuk a kockákra darabolt sárgarépát, fehérrépát, a vöröshagymát, az ecetes céklát és a fejes káposztát. Ha a leves elfőtte a levét, vízzel pótoljuk. Sóval, borssal, aprított petrezselyemmel ízesítjük, és közepes tűzön készre főzzük. Tejföllel tálaljuk.

Olvastad már?

Ezt is szeretjük