Vasi parasztpecsenye

Ez is érdekelhet

Lépj most a gondtalan nyugdíjas éveidért! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

beauty and style

Így készíts házilag highlightert csupán 3 összetevőből: életre kelti a bőröd »

10 trend, amivel számolni kell 2019-ben: a retró divat rajongói előre örülhetnek »

Gyönyörű, natúr smink karácsonyra: ezt viseld, ha nem akarsz túlzásokba esni »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Vasi parasztpecsenye

Hozzávalók 4 személyre:

  • 70 dkg sertéslapocka vagy tarja
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 kávéskanál majoránna
  • 1 kávéskanál pirospaprika
  • bors
  • 1 tenyérnyi máj
  • zsír
Recept idők

Elkészítés:

A húst megmossuk, két ujjnyi darabokra vágjuk.A zsírt - kb. 2 ek - egy lábasba tesszük, és belerakjuk a húst. A hagymát nagy kockára vágjuk, a majoránnát, a sót, a pirospaprikát, a hagymával együtt a húsra tesszük. Elkeverjük, rátesszük a borsot és fél bögre vizet öntünk rá,és erősebb tűzön sütjük. Ha félig megpuhult, a fedőt levesszük, ha zsírjára sült, a májat vékony csíkokra vágjuk, és a hús közé keverjük. Addig sütjük, míg a máj megduzzad. A fokhagymát összezúzzuk, és a hús közé keverjük. Sós burgonyával tálaljuk.

Ezt is szeretjük