Így készül a krémes répatorta

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

4 tipp: így védd a kisbabád bőrét! (x)

Vágyak, remények, pletykák: boldog békeidők hangulatát idéző, szellemes komédia érkezik (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

beauty and style

A 70-es években nem volt nőiesebb smink ennél, és most újra divatos – Póklábpillák egyszerűen »

A bőr és a haj csodafegyvere a squalane: elképesztő változást idéz elő »

Így még biztosan nem gondoltál a rövidnadrágra: nőies szettek, amikben ősszel is helyet kaphat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Répatorta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg liszt
  • 40 dkg répa
  • 20 dkg porcukor
  • 1,5 dl olaj
  • 3 tojás
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 csomag sütőpor
  • fél citrom
  • fél evőkanál fahéj
  • 10 dkg natúr krémsajt
  • 10 dkg porcukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
Recept idők

Elkészítés:

A répákat megtisztítjuk és lereszeljük. A cukrot az olajjal és a tojások sárgáival jól elkeverjük, majd belekeverjük a répát is. A sütőport elkeverjük a liszttel, és hozzákeverjük a répás masszához. Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a fahéjat, és a citrom reszelt héját. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd óvatosan a tésztába forgatjuk. Kivajazunk, kilisztezünk egy tortaformát, és beleborítjuk a répás masszát. 180 fokos sütőben készre sütjük. Mikor kicsit kihűlt, a krémsajtból, cukorból és vaníliás cukorból kevert krémet a tetejére kenjük. Díszíthetjük marcipán répával, színes cukorgyöngyökkel.

Ezt is szeretjük