Omlós diós kosárkák

Ez is érdekelhet

Óriási hazai kezdeményezés a műanyagmentesség mellett, amit imádni fogsz (x)

beauty and style

A bézs szövetkabát népszerűbb, mint valaha: tavasszal így fogjuk viselni »

Vidám, dinamikus edzés, amitől garantáltan leolvadnak a plusz kilók, és jobb kedvre derülsz »

Ezt tedd, ha kimostad a zsebkendőt a ruhával: ne rakd vissza a mosógépbe! »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Diós kosárkák

Hozzávalók 4 személyre:

Tészta

  • 30 dkg liszt
  • 20 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 8 dkg porcukor
  • 2 tojássárgája
  • 1 csomag vaníliás cukor

Töltelék

  • 4 tojásfehérje
  • 20 dkg porcukor
  • negyed citrom leve
  • 20 dkg darált dió
Recept idők

Elkészítés:

A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, majd ezzel kibéleljük a forma kosarakat, esetleg egy muffinforma mélyedéseit. Előmelegített sütőben sütni kezdjük. Közben a 4 tojásfehérjét habbá verjük 20 dkg porcukorral, hozzáadjuk a citrom levét és a 20 dkg darált diót. Mikor félig megsültek a kosárkák, kivesszük őket a sütőből, megtöltjük a diós masszával, majd készre sütjük.

Ezt is szeretjük