Márványos brownie

Ez is érdekelhet

A mérték a lényeg: tévhitek a szénhidráttal kapcsolatban (x)

Szárnyal a budapesti VictoriaShop! (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Nézd meg, honnan érkezik a reggeli kávé a poharadba

Tasnádi Bence színész jóképű, tehetséges és lázadó – Akárcsak Mozart, akit játszik

beauty and style

Nem sokat bíznak a képzeletre a 80-as évek legdögösebb ruhafazonjai: Emily Ratajkowski sportot űz a villantásból »

Nem változtatott szabálytalan mosolyán, és milyen jól tette: a 36 éves modell pont így dögös »

Kim Kardashian visszarángatná a múltból a plüssmelegítőt: szívesen felednénk ezt a trendet »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Márványos brownie

Hozzávalók 6 személyre:

  • 125 g jó minőségű étcsokoládé (min.60 %-os)
  • 125 g Vénusz sütőmargarin
  • 2 tojás
  • 3/4 bögre cukor
  • 1/2 bögre liszt
  • csipet só
  • 1/4 bögre cukor
  • 250 g natúr sajtkrém
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • 1 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A csokis masszához a csokit és a margarint vízgőz felett felolvasztjuk. Amikor egy kicsit kihűlt, hozzákeverjük a 2 tojást, 3/4 bögre cukrot, 1/2 bögre lisztet és a csipet sót. Jól elkeverjük, míg egynemű masszát nem kapunk.
A krémsajtos masszához a 1/4 bögre cukrot, a sajtkrémet, vaníliakivonatot és egy tojást robotgéppel összekeverjük.
A csokis masszát kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, a tetejére kerül a krémsajtos massza.
Egy villával néhány kavaró mozdulattal márványos mintát rajzolunk a sütibe. 160 fokos sütőben addig sütjük míg a külseje megszilárdul, de a közepe lágy marad. Ha kihűlt, kis kockákra vágjuk.

Ezt is szeretjük