Márványos brownie

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Márványos brownie

Hozzávalók 6 személyre:

  • 125 g jó minőségű étcsokoládé (min.60 %-os)
  • 125 g Vénusz sütőmargarin
  • 2 tojás
  • 3/4 bögre cukor
  • 1/2 bögre liszt
  • csipet só
  • 1/4 bögre cukor
  • 250 g natúr sajtkrém
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • 1 tojás
Recept idők

Elkészítés:

A csokis masszához a csokit és a margarint vízgőz felett felolvasztjuk. Amikor egy kicsit kihűlt, hozzákeverjük a 2 tojást, 3/4 bögre cukrot, 1/2 bögre lisztet és a csipet sót. Jól elkeverjük, míg egynemű masszát nem kapunk.
A krémsajtos masszához a 1/4 bögre cukrot, a sajtkrémet, vaníliakivonatot és egy tojást robotgéppel összekeverjük.
A csokis masszát kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, a tetejére kerül a krémsajtos massza.
Egy villával néhány kavaró mozdulattal márványos mintát rajzolunk a sütibe. 160 fokos sütőben addig sütjük míg a külseje megszilárdul, de a közepe lágy marad. Ha kihűlt, kis kockákra vágjuk.

Ezt is szeretjük