Kráter süti

Ez is érdekelhet

Téged is vár a Lasselsberger-Knauf virtuális családi háza! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Vásárolj a neten is kényelmesen! (x)

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

beauty and style

Ilyen reklám eddig még nem volt: nem a nők teste, az számított, ami belül van »

Selymesen puha kezek egész télen: házi pakolás száraz, repedezett bőrre »

Csodát tesz a kiszáradt bőrrel, ha naponta ezt iszod: pillanatok alatt felfrissülsz tőle »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Kráter süti

Hozzávalók 6 személyre:

Tészta

  • 5 tojás
  • 20 dkg cukor
  • 1 csomag vanillin cukor
  • 1 dl tej
  • 1 dl Vénusz étolaj
  • 25 dkg liszt
  • 2 evőkanál kakaópor(Holland,attól nagyon fincsi lesz)
  • 1 csomag sütőpor

Puding

  • 2 csomag vaníliás puding
  • 9 dl tej
  • 4-5 evőkanál cukor

Máz

  • 2 pohár tejföl
  • 4 evőkanál porcukor
  • 1 csomag vanillin cukor
Recept idők

Elkészítés:

A pudingot főzzük meg, majd rakjuk félre kihűlni.

Az 5 tojássárgáját, a 20 dkg cukrot és a vanillin cukrot jól elkeverjük. Majd hozzá adjuk az 1 dl tejet, az 1 dl Vénusz étolajat, a lisztet, a kakaóport, a sütőport. Robotgéppel jól elkeverjük, majd végül hozzá adjuk a keményre felvert tojásfehérjehabot. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát, és teáskanállal beleszaggatjuk a pudingot. 170-180 fokos sütőbe tesszük és kb.:35-40 perc alatt készre sütjük. Ha megsült kivesszük, és rákenjük a tetejére a porcukros-vanillin cukros tejfölt. Majd 5-10 percre még visszatesszük a sütőbe, míg a tejföl picit rászárad. Csokimázzal is el lehet készíteni, úgy is finom!!! Várjuk meg míg kihül és utána faljuk be. Jó étvágyat hozzá! :)

Ezt is szeretjük