Boszorkány ujjak

Ez is érdekelhet

Téged is vár a Lasselsberger-Knauf virtuális családi háza! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Vásárolj a neten is kényelmesen! (x)

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

beauty and style

Csak egy pufidzsekit visel a dögös ducimodell: a bugyi lemaradt az öltözékből »

3 durva sminkbaki, amit mindenki azonnal kiszúr: mégis sokan elkövetik »

Ilyen reklám eddig még nem volt: nem a nők teste, az számított, ami belül van »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Boszorkány ujjak

Hozzávalók 12 személyre:

  • 23 dkg Vénusz margarin
  • 1 csésze (250 ml) porcukor
  • 1 tojás
  • 1 kávéskanál sütőpor
  • 45 dkg liszt
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • csipet só
  • kávéskanál mandulaaroma
  • Egész mandula
  • Lekvár (lehetőleg pirosas-bordó színű)
Recept idők

Elkészítés:

Összekeverjük a margarint, a cukrot, a tojást, a mandulaaromát, és a vaníliáscukrot, a lisztet, a sütőport és a sót. A kapott tésztát folpackba csomagolva félórára a hűtőbe tesszük.

A tepsit kivajazzuk, lisztezzük és kevés adag tésztából ujj alakokat formázunk.

Az egyik végére mandulát nyomunk, mintha köröm lenne. Kb. 15-20 percig közepesen meleg sütőben megsütjük.

Ha megsült, hagyjuk kihűlni kicsit, majd levesszük a mandulákat, lekvárral megkenjük a mélyedést, majd visszanyomjuk a mandulát a helyére.

Ezt is szeretjük