Hatlapos
Hatlapos
Hozzávalók 12 személyre
- _Tészta_
- 60 dkg liszt
- 25 dkg Vénusz margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 tojás
- 2 csomag sütőpor
- kevés tej
- _Krém_
- 7 és fél dl tej
- 2 dkg kakaópor
- 2 tojássárga
- 6 dkg liszt
- 30 dkg cukor
- 7 és fél dkg Vénusz margarin
Elkészítés:
Tészta:
60 dkg lisztből, 25 dkg margarinból, 10 dkg cukorból, 1 tojásból, 2 sütőporból, kevés tejjel tésztát készítünk. 6 részre osztjuk, kinyújtjuk és tepsi hátulján hirtelen világosra sütjük.
Krém:
7 és fél dl tejből, 2 dkg kakaóporból, 2 tojássárgájából, 6 dkg lisztből, 30 dkg cukorból krémet főzünk, majd 7 és fél dkg margarint keverünk bele. Melegen megtöltjük vele a lapokat.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept