Sonkás sajttekercs
Sonkás sajttekercs
Hozzávalók 4 személyre
- 30 dkg Trappista sajt
- 25 dkg sonka
- 1 db tejszínes sajtkrém
- 1 csomag natúr medvesajt
- 1 kanál Vénusz margarin
- 1 csokor snidling
Elkészítés:
A sajtkrémet és a kockasajtot összekeverjük a Vénusz margarinnal és az apróra vágott snidlinggel.
A Trappista sajtot 5 percre forró vízbe tesszük főni, de csak annyira puhuljon meg, hogy nyújtható legyen!
Téglalap alakúra kinyújtjuk,( gyorsan kell dolgozni) rákenjük a tölteléket, rárakjuk a sonkaszeleteket, majd egy enyhén nedves konyharuha segítségével feltekerjük.
Tetejét apróra vágott snidlinggel díszíthetjük
2 órára hűtőbe tesszük dermedni, ezután mint a piskótatekercset már szeletelhetjük, de igazán másnap finom, mert akkorra összeérnek az ízek.
Érdemes kipróbálni, jó étvágyat!