Ez az idei nyár nagy divatszíne
Mutatjuk, hogy érdemes hordani, ha nőiesebb szeretnél lenni
Ragyogj te is a nyár legdivatosabb ruháiban. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtapasztaltabb háziasszonyoknak is örök kihívást jelent a makacs foltok eltüntetése a ruhákból. Legtöbb esetben nincs lehetőségünk, hogy azonnal nekilássunk a ruha kitisztításának, pedig akkor van a legnagyobb esélyünk, hogy könnyen és maradéktalanul eltávolítsuk a foltot. A beszáradt szennyeződéseket aztán valóságos rémálom teljesen eltüntetni, igazi szakértelmet követel a háziasszonyoktól.

Fontos tudni, hogy melyik foltot kell tisztítani forró, meleg vagy hideg vízzel, a meleg víz ugyanis nem minden esetben jó választás, van, hogy csak elmélyíti a foltokat. Ha tehát házi praktikákkal akarsz győzni a foltok elleni harcban, ismerned kell az anyagokat, illetve a különböző eredetű szennyeződések ellenszerét is.

Különösen nehéz helyzetben vagy, ha valamelyik fehér ruhádat szeretnéd tisztítani, amin a legapróbb folt vagy elszíneződés is szembeötlő. A fehér szín sohasem megy ki a divatból, elegáns, könnyed, ideális viselet, pláne a nyári hónapokban, hiszen visszaveri a nap sugarait. Mindezért azonban különös odafigyelést igényel, illetve különös törődést, ha már megtörtént a baj.

A leggyorsabb folteltávolító

Hagyományos módszerekkel sok esetben szinte lehetetlen maradéktalanul eltávolítani egy beszáradt, makacs étel, tinta, vagy olajfoltot a fehér ruhából. Ebben nyújt hatékony segítséget a Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító gél, ami a Vanish kifejezetten fehér ruhákhoz kifejlesztett terméke. Az új folteltávolító formula olyan erős, hogy egyes foltokat akár 30 másodperc alatt képes eltávolítani.

Fehér ruhák esetén azonban nem elég csak a foltok eltávolításával foglalkozni, hiszen fehér és fehér között is rengeteg különbség lehet. Idővel a hófehér ruha sokat veszíthet újkori fényéből, az ilyen darabok sajnos minden igyekezet ellenére megszürkülnek egy kicsit.

A Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító gél ezt is képes hatékonyan orvosolni. Megfelelő előkészületek mellett a formula fehérítő hatása igazán szemmel látható, hiszen akár három árnyalattal is fehérebbé varázsolja kedvenc nyári ruhádat. Ráadásul a hagyományos fehérítő megoldásokkal ellentétben a legkisebb mértékben sem roncsolja a ruha anyagát.

Adagolj Vanish Gold Oxi Action fehérítő és folteltávolító termékeket a mosáshoz, hogy fehér ruháid még fehérebbek legyenek!

Színes ruhákra is van megoldás

A Vanish Gold termékcsalád másik tagjai, a Vanish Gold Oxi Action folteltávolító por és a Vanish Gold Oxi Action folteltávolító gél pedig a színes ruhák tökéletes és foltmentes tisztításában lesznek segítségedre. A Vanish Oxi Action folteltávolító termékek képesek többféle szennyeződést eltávolítani a látható foltoktól kezdve egészen a rejtett, makacs foltokig.

A gyors és hatékony eredmény elérése érdekében mindig kövesd a Vanish Gold csomagolásokon található utasításokat! A termékeket ne használd gyapjú, selyem, illetve bőr anyagokhoz, fényes vagy burkolt felületen, mint például fa, vagy fém.

Ezt is szeretjük