Szívmelengető lesz a lakás karácsony után - Így kerülheted el a téli depressziót
Karácsony után újult erővel vetheted bele magad a lakásszépítésbe.

pillow-1890940 1920
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

November vége, de legkésőbb december eleje óta a lakás ünnepi díszben várja a vendégeket, most viszont, hogy az ajándékokat szép sorjában elpakolgatod a fa alól, lassan a karácsony jelképétől is búcsút kell venned. 

Hajlamos vagy arra, hogy még februárban is a csillárról lelógó arany girlandokat kerülgesd, és minden étkezéskor angyalkás szalvétát tegyél a tányér mellé? Ne húzd el a karácsonyt, legyél kreatív, és válts újévi dekorra!

Élet a karácsonyfa után

A hagyományok szerint vízkeresztkor, azaz január 6-án búcsút kell mondani a 12 nappal azelőtt gyönyörűen feldíszített fának. Nem ritka a karácsony utáni depresszió azoknál, akik nem tudják elengedni a szeretet ünnepét: nekik különösen fontos lenne, hogy ahelyett, hogy még hónapokig a meghitt karácsonyfaizzók fényében nézik a tévét, alkossanak valami újat, tiszta lappal kihasználva az új év adta új lehetőségeket. Vízkeresztkor a karácsonyi meghittséget a farsangi vidámság váltja fel: a hideg idő azonban inkább a puha, meleg, lágy dekorokat, kuckósan kialakított sarkokat kívánja meg. 

A képek forrása: Pinterest.

Beszerzés

Az év eleji akciók keretében hatalmas leárazásokba futhatsz: ne kizárólag a ruha és kozmetikumok terén járj nyitott szemmel, hanem látogass meg egy barkács- vagy egy lakberendezési áruházat is! Nagyon hangulatos és inspiráló darabokat lelhetsz fel bennük, melyekkel jó elbíbelődni a meleg szobában, aztán pedig élvezni az eredményt. 

Mire jó egy ütött-kopott faág? 

Télen nincs lehetőség színpompás virágcsokrokat szedni a mezőn: de nehogy azt hidd, hogy egy egyszerű gallyat nem lehet mutatósan kiállítani a lakásban.

Ezt is szeretjük