10 tárgy, ami nagy szerencsét hoz az új évre: ma kell őket kitenni a lakásba!

Semlegesítsd a negatív, erősítsd a pozitív energiákat az otthonodban.

Szerencsehozó tárgyak
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A több ezer éves keleti térrendezési tudomány, a feng shui elvét követő lakberendezők szerint a lakásban minden tárgy összefüggésben van egymással és az ott lakókkal is. 

A feng shui szerint a szerencsehozó dísztárgyak ellátják az otthont olyan hasznos áramlatokkal, amelyek segítséget nyújtanak a lakásban élőknek ahhoz, hogy a lehető legoptimálisabb energiák vegyék körül őket az élet minden területén.

A szerencsehozó tárgyak hatnak az élettérre

A feng shui úgy rendezi be a lakóhelyet, hogy az a környező tájjal és az elhelyezett tárgyakkal harmóniában mozgósítani tudja a pozitív energiákat a harmonikus és sikeres élethez. A balszerencsét hozó tárgyakat éppen ezért ki kell iktatni az élettérből, és telerakni a lakást olyan dolgokkal és szimbólumokkal, amelyek pozitív energiát sugároznak magukból. Némely tárgy képes átalakítani a házban található rossz töréspontokból áradó csít, mások a pozitív életerőket elnyerő tárgyak mechanizmusát blokkolják.

Az óév utolsó és az újév első napja mágikus erővel rendelkezik. A tárgyakat éppen ezért január elején kell elhelyezni a lakás releváns pontjain. Mutatjuk, mit tegyél ki a lakásban, hogy te és a házad népe alkotó, pozitív és tápláló erővel induljon neki a 2019-es évnek. 

Ezt is szeretjük