Hányingert okozhat, ha ilyen színű a lakásod: egy veszélyes szín otthon, amit sokan vidámnak tartanak

A sárga jótékony és káros is lehet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sárga a napfény színe, mely egyet jelent az optimizmussal, a vidámsággal, a tenni akarással és a frissességgel, nem véletlen, hogy sokan a lakásban is kihasználják jótékony tulajdonságait. Ha környezetedben sárgát látsz, az pozitívan hat a közérzetedre, emellett élénkít, mind szellemileg, mind pedig fizikailag. Utóbbi a színterapeuták szerint az emésztési folyamatok terén is megnyilvánul, ez a szín például tökéletes ellenszere az ilyen jellegű problémáknak, többek között az étvágytalanságnak is.

Azt tartják ugyanakkor, hogy túlzásba vitt alkalmazásának káros hatásai is lehetnek, például van, akinél gyomorfájdalmat, rosszullétet és hányingert is okozhat. Épp ezért nem mindegy, hogyan használod, ha különben nagyon is kedveled ezt a színt. Nézd meg a képeket!

Különleges színek a lakásban:

Ez az év színe 2014-ben - neked tetszik?

Az év színe idén a ragyogó orchidea lett, mely a Pantone szerint magában hordozza az orchidea virágzásának mágikus melegségét és magabiztosságát, kreativitást, egészséget, szerelmet és örömet sugározva magából. Nézd meg, milyen lehet a lakásban!

Ezt is szeretjük