Reese Witherspoon háza romantikus regénybe illene: párjával titokban vásárolták a szerelmi fészket

A titokban vásárolt fészek kívül-belül maga az álom.

Reese Witherspoon háza romantikus regénybe illene: párjával titokban vásárolták a szerelmi fészket
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt mondják, hogy az otthon, amiben az ember él, tökéletesen tükrözi a személyiségét, így az, ha bepillantást nyerünk egy sztár házába, már-már olyan, mintha közelebbi ismeretségbe kerülnénk vele.

A mindig bájos Reese Witherspoon és férje, Jim Toth tavaly év végén vásároltak egy gyönyörű házat. A titokban szerzett fészek külső és belső tere is csodálatos, és nem túlzás azt mondani, hogy romantikus regénybe illene. Los Angelesben, Brentwoodban áll, annak is egy rendkívül csendes, magas fákkal övezett részén, melyet egy privát úton lehet megközelíteni. Ezért a mesebeli kinézetű, kíváncsi szemektől elszigetelt házért persze borsos árat is fizettek: ára átszámolva kicsivel több mint 4 milliárd 700 millió forint volt. Az épület alapterülete 882 m², hét fürdőszoba és kilenc hálószoba található benne. Oldalsó részén három garázs kapott helyet.

Pillants be Witherspoon házába

Már kívülről is szemet gyönyörködtető, de belső terébe is érdemes bepillantani. Atmoszférája egyszerre nyugalmas, ízléses, stílusos, és végtelenül romantikus: képeken a ház!

Képek: northfoto.com, Getty Images.

Ezt is szeretjük