Ezeket a színeket vidd be idén az otthonodba: mutatjuk a 2017-es év divatszíneit
Ámulatba fognak ejteni!
Nézd meg képeken! (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy a divatban, úgy a lakberendezésben is megvannak a trendszínek: azok az árnyalatok, amelyekkel otthonodban is divatos környezetet teremthetsz. 2016-ban a rózsakvarc és a derűs kék volt a két slágerszín.

A 2017-es előrejelzések szerint olyan, tompább árnyalatú, természetközeli színek lesznek divatosak, amelyeket a vizek, levelek, mezei virágok ihlettek. Nézd meg, hogyan, milyen termékekkel tudod az otthonodba csempészni ezeket a színeket!

Kankalinsárga

A sárga színt sokan kedvelik, hiszen derűs hangulatot áraszt. Az élénk citromsárga helyett ezúttal a tompább verziója lesz népszerű, melyet a trendszakértők kankalinsárgának neveznek. Válassz például egy ilyen színű függönyt vagy dekoranyagot az otthonodba!

Mogyoróbarna

A barna örök divat, most ennek egy szép, világos, mogyoróbarna árnyalatát állították középpontba. Kiválóan párosítható szinte bármilyen színnel, és lakásod bármely helyiségében alkalmazhatod. Például a tapéta színe is lehet mogyoróbarna, amit kiegészíthetsz hasonló árnyalatokkal, vagy feldobhatod különféle színekkel is.

Lángvörös

A lángvörös gyönyörű, szenvedélyes szín, mely már-már narancssárgába hajlik. A narancsszínt rendkívül sokan kedvelik, hiszen nagyon barátságos, otthonos hangulatot teremt. Azért módjával alkalmazd, ne legyen minden narancssárga! Ha a függönyt választod ki ilyen árnyalatban, azzal nem lőhetsz mellé.

Trópusi szigetkék, Niagara-kék, lazúrkő-kék

A kéknek több árnyalata is trendinek bizonyul a 2017-es évben: egy pasztelles kék árnyalat, egy olajkékre emlékeztető, illetve egy egészen sötét kék is. Ezeket az árnyalatokat bátran keverheted egymással, a végeredmény biztosan tökéletes lesz! Válassz például kék padlószőnyeget!

 

 

Sápadt som, cickafark-rózsaszín

A rózsaszínnek két árnyalata is divatos lesz jövőre: az egyik egy nagyon pasztelles, púderes rózsaszín, a másik pedig egy teltebb pink szín. Akár egymással is párosíthatod őket, vagy kiegészítheted ezt a két színt. Válassz rózsaszín függönyt vagy pink bútorszövetet az otthonodba!

Lombzöld, kelzöld

A kék mellett a zöld árnyalatok is népszerűek lesznek jövőre: a lombzöld és a kelzöld nagyon szép, természetközeli színek, amelyekkel becsempészheted a fák és a növények színeit otthonodba. Egészítsd ki más, neutrális árnyalatokkal a tökéletes összhatásért!

Bármelyik pompázatos színt is választod, a Diego áruházakban biztosan találsz ilyen színű terméket, hiszen az illusztrációs fotókat is ezekből válogatták össze. Látogass el a hozzád legközelebb eső áruházba, vagy kattints most a weboldalra!

Ezt is szeretjük