Romantikus, nagyvilági vagy bohém: nézd meg, melyik lakberendezési stílus áll hozzád a legközelebb
Kattints, és derítsd ki! (x)

beauty and style
Top olvasott cikkek

Otthonod berendezése során nagyon fontos, hogy kiválaszd, melyik stílus áll hozzád a legközelebb. Ez iránymutatóként szolgál minden vásárláskor, így elkerülheted, hogy mindent megvegyél, ami az utadba kerül, és megtetszik.

Jó, ha a stílus passzol az egyéniségedhez, hiszen így a lakás igazán személyre szabott lesz, és megnyugtató légkört áraszt, amikor munka után hazaérsz, vagy ha az otthonod ölelésében kapcsolódnál ki hétvégén.

Lássuk, melyik illik hozzád a leginkább!

Nagyvilági

A modern, városi nőknek, akik minden a legfrissebb divat szerint öltöznek, és szeretik, ha az otthonuk is követi ezeket a trendeket, a szakértők az egyik legújabb őrületet, a dzsungelmintás tapétát ajánlják, amely igazán figyelemfelkeltő része lesz bármelyik otthonnak. A mintázatra ráerősíthetsz egy kanapé vagy fotel bevonásával is!

Romantikus

Ha ábrándozó, álmodozó, romantikus személyiség vagy, aki imádja a virágokat, és nőies színek között érzi magát a legjobban, akkor számodra az a legjobb választás, ha finom színekkel  - vanília, púder, rózsaszín, lila - veszed körbe magad, és mindezt megbolondítod némi virágmintával is!

Bohém

A sziporkázó, bohém természetűeknek, akik szívesen járják a nagyvilágot, ismerkednek meg különböző, akár egzotikus kultúrákkal, és akik nem félnek a színektől sem, azok bátran nyúljanak színes cementlapmintával díszített tapétához, amihez hasonlóan színes kiegészítőket is párosítsanak.

Elegáns

Ha kifinomult, elegáns stílussal rendelkezel, szívesen viselsz szép blúzokat akár hétköznapokon is, és az otthonodban is szereted az ízléses megoldásokat, akkor hozzád egy igazán választékos környezet illik, amihez a szakértő lakberendezők gyöngyházfényű tapétát ajánlanak, sötét színű padlóval, szép formájú, kárpitos bútorokkal.

Hagyománytisztelő

Ha szereted a földszíneket, a barna árnyalatait, és a nagyitól örökölt bútorokkal veszed körbe legszívesebben magad, ha szenvedélyesen gyűjtöd a régi tárgyakat, könyveket, akkor igazi hagyománytisztelő vagy! Olyan környezetet válassz, ami ehhez jó alapot teremt: a könyvtármintás tapétát imádni fogod!

Az egyes stílusokhoz tartozó kiegészítőket megtalálod a Diego áruházakban, illetve a weboldalon! Böngészd át most a kínálatot, és találd meg kedvenceid!

Ezt is szeretjük