Hogy mit ki lehet hozni egyetlen régi szőnyegből! Ha meglátod, te is ilyet akarsz

Nézd meg, mit kezdhetsz a régi szőnyeggel. Ne dobd ki!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb ember padlásán, kamrájában lapul egy régi szőnyeg feltekerve, vagy a nappali szőnyege válik fölöslegessé egy csere során. Azonban ahelyett, hogy kidobnád a megunttá, kopottá vált szőnyeget, nézd meg, mi mindenre használhatod még! Hihetetlenül sikeres új életet kezdhet lakásodban, ha adsz neki egy esélyt. Lehet, hogy nem is gondoltál arra, mi minden készíthető még belőle, amire amúgy is szükséged lenne. Mutatjuk is, mire gondoltunk!

Válaszd ki kedvenc szőnyeged a Diegóból!

Szeretnéd felfrissíteni, egyedivé tenni a lakásod, nagyobb felújítás nélkül? Válassz új szőnyeget otthonodba, és máris látványos lesz a változás! A Diegóban több mint 300 féle szőnyeg közül választhatod ki kedvenced, melyek között találsz modern, klasszikus, bohókás, extrém, sőt, poszter- vagy festményhatású darabokat is!

Kattints most a kínálatért!

Képek forrása: www.pinterest.com

A laminált padlód is új életre kelhet

Amennyiben a laminált padlódnak is szeretnél új külsőt adni, akkor nézd meg alábbi cikkünkben összegyűjtött ötleteinket. Nem kell hozzá semmi más, csak ragasztószalag, zománcfesték és festőhenger. Hidd el, gyorsan és könnyedén megleszel vele!

Ezt is szeretjük