Egyetlen ötlettel újjávarázsolhatod az egész konyhádat, és nem kell hozzá sok pénzt ráköltened
Egyszerűen gyönyörűvé teheted!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A konyha az egyik legfontosabb hely a lakásban, mindegy, mekkora, biztos, hogy itt gyűlik össze leggyakrabban a család és a baráti társaság. Ezért is érdemes időt fordítani arra, hogy igazán kellemes hellyé tedd. De mielőtt sóhajtanál egy nagyot, hogy ahhoz bizony több százezer forint szükséges, megmutatjuk, hogy nem feltétlenül csak sok pénzzel lehet szebbé tenni egy konyhát.

Egyetlen dolog: szín!

Egyetlen dolog kell egy remek konyhához: a színek megfelelő összhangja. Ehhez válassz ki kettő vagy három összeillő színt, amit nagyon szeretsz. Ezután már csak ezt kell következetesen alkalmaznod. Abban is segítünk, hogyan!

Ha a konyhád rendszere jól működik, és ehhez nem kell hozzányúlnod, csak elavultnak érzed a frontok színét - ami a tapasztalatok szerint a legtöbb esetben a konyhafelújítás oka - nos, ezen könnyebben segíthetsz, mint gondolnád.

Ha már megvan, hogy melyek azok a színek, amelyeket használni szeretnél, akkor az egyik színben vegyél selyemfényű zománcfestéket, és ezzel fesd le az ajtókat, fiókfrontokat.

Textíliák a konyhában

Egy jól megválasztott függöny - természetesen a már kiválasztott színkombinációdnak megfelelően - újabb hatalmas lendületet ad konyhád megújuló arculatában, ahogy egy szőnyeg is. Ne félj szőnyeget helyezni a konyha padlójára, csak arra kell figyelned, hogy ne azon a területen legyen, ahol az előkészítés darabolós fázisát végzed. A konyha többi része az ételek kiömlése szempontjából viszonylag biztonságosnak tekinthető, így oda nyugodtan tehetsz szőnyeget.

Függöny és lakástextil a Diegóból

A Diego kínálatában több mint 300 féle csodálatos fényáteresztő és sötétítő függönyt találsz, melyekből gyönyörű függönyöket varrathatsz otthonodba. Használd kreatívan a lakástextileket, készíttess belőlük díszpárnát, ágytakarót, baldachint, paravánt, vagy használd térelválasztóként!

A Diego áruházaiban ingyenes szegéssel, szabással és vasalással várnak! 
Ne szalaszd el a lehetőséget!

Amennyiben olyan szerencsés vagy, hogy szép nagy konyhád van, és még konyhaszigetre is van helyed, ezt tedd meg központi bútordarabnak, és emeld ki egy színnel - ismét a megálmodott színkombinációdnak megfelelően. Vonzani fogja a tekinteteket, és a vendégeid és a családtagjaid mind e körül a sziget körül akarnak majd ücsörögni, társaságot biztosítva neked, amíg főzöl.

Képek forrása: www.pinterest.com

Ezt is szeretjük