Lépj most a gondtalan nyugdíjas éveidért! (x)
Érdemes előre gondolkozni: az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár taglétszáma 107 ezer fő, kezelt vagyona 135 milliárd Ft.

Femina cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tudatos nőként, év végéhez közeledve szokás összegezni hogy év eleji tervekből mit sikerült idén már megvalósítani és mi maradt az utolsó hetekre.

Bizonyos célokat, mint amilyen az egészséges étrendet, a rendszeres testmozgást és a környezetbarát életmód bevezetését, vagy a megtakarítások elindítását sokan évről-évre újra felírják a fogadalmaink listájára.

Gondolkozz előre

Gondolj arra, hogy céljaid megvalósulásai hatnak egész életedre, így befolyásolják időskori életminőségedet. Jó hír, hogy a megtakarítások terén elegendő egyetlen, jól időzített lépés, és ezzel akár már most decemberben tehetsz hosszú távú céljaid eléréséért és időskori nyugalmad megteremtéséért.

Femina szövegközi kép 2

Ha te is arra vágysz, hogy nyugdíjas éveidben kiszolgáltatottság nélkül biztosítani tudd magadnak és szeretteidnek azt az életszínvonalat, amit aktív éveidben megszoktál, akkor erre már most el kell kezdened tudatosan, célzottan készülni. Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás az egyik legnépszerűbb megtakarítási lehetőség, hiszen ez a befektetési forma nem igényel pénzügyi szakértelmet, biztonságos, alacsony költséggel jár, könnyedén személyre szabható, és a befizetett összeg után 20%, évente akár 150.000 Ft adóvisszatérítés igényelhető. 

Belépéskor te magad határozhatod meg, hogy mekkora az az összeg, amit havonta félre tudsz tenni, a befektetési stratégiát szintén az adott élethelyzetedhez igazodva választhatod ki, ezeket pedig a megtakarítás ideje alatt bármikor rugalmasan változtathatod. Ráadásul, ha még fiatalkorban elkezded a nyugdíjcélú megtakarítást, akkor már kisebb összeggel is jelentős megtakarítást halmozhatsz fel magadnak nyugdíjas éveidre. De a megtakarítást nem csupán nyugdíjasként, hanem már korábban is élvezheted, hiszen 10 év várakozási időt követően a hozamrész adómentesen felvehető. 

FEMINA szövegközi kép 1

Tedd meg még idén az első lépést a gondtalan nyugdíjas éveid felé, és ha 2018. december 31-ig létesítesz tagságot az Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztárnál, legalább havi 10.000 Ft megtakarítást vállalva, és beérkezik az első két havi megtakarításod, akkor egy aktivitásmérőt is kapsz ajándékba. 

 A belépés személyesen az Aranykor stratégiai partnerénél, az UniCredit Bank bankfiókjainál, vagy online kezdeményezhető.


Jelen tájékoztatás nem teljes körű, további részletek és kondíciók, a Pénztár hozamai, a megtakarítás, valamint a promóció további részletei, feltételei a www.aranykornyp.hu oldalon, valamint a Pénztár ügyfélszolgálatain érhetőek el (06 1 374 8400, info@aranykornyp.hu). Jelen felhívásban szereplő információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek és a jelenleg hatályos 2018-as jogszabályok – különösen az adótörvények és az Öpt. – alapján készültek. Az Amundi Alapkezelő Zrt. a felelős öngondoskodás elkötelezett támogatójaként jelenik meg a jelen kampányban, részvétele nem minősül tájékoztatásnak, a kampányban megjelenő anyagok és információk elkészítésében nem vett részt, azokért nem felel.

aranykor2

Ezt is szeretjük