Matthew McConaughey hawaii luxusbirtoka maga az álom: családjával élvezheti a paradicsomi panorámát

A színész csodás hawaii házáról mutatunk képeket: a környezet is magáért beszél.

tk3s 00516136 000003
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha lehunyjuk a szemünket, és elképzelünk egy álomhelyszínt, ahol eltöltenénk egy-két hét vakációt, sokunknak Hawaii jut eszébe. De akad olyan is, aki nemcsak ilyen rövid időre gondolkodik, hanem házat is vesz ezen a gyönyörű helyen.

Természetesen nem egy hétköznapi emberről, hanem egy sikeres és közkedvelt színészről van szó: Matthew McConaughey nemrégiben vásárolt egy luxusingatlant a pálmafákkal tarkított, türkizszín víz ölelte Hawaii szigetén. A kacsalábon forgó ház nem volt olcsó, ugyanis 7,85 millió dollárba, azaz átszámítva 2 milliárd 300 millió forintba került. A birtok 650 négyzetméteres, a rajta álló, 494 négyzetméteres házban pedig hat hálószoba, hat és fél fürdőszoba, kényelmes nappali, luxuskonyha és csodálatos teraszok kaptak helyet, melyekről gyönyörű panoráma tárul az ember szeme elé. Az udvaron trópusi jellegű növények, hatalmas medence teremtenek paradicsomi hangulatot.

Képeken McConaughey hawaii luxusbirtoka

A színész feleségével és három gyermekével élvezheti a hawaii luxusbirtok kényelmét: kukkants be hozzájuk, légy a vendégük néhány kép erejéig.

Képek: Northfoto.com

Ezt is szeretjük