A 15 legfinomabb lakásillatosító

Dia

A lakásillatosítók tárháza hatalmas, és nem csak a különböző ínycsiklandozó illatfajták terén. A felhasználás módja szerint is széles a skála: választhatsz illatgyertyák, aromaolajok és pumpás kiszerelésű lakásparfümök közül.
A lakásillatosítók tárháza hatalmas, és nem csak a különböző ínycsiklandozó illatfajták terén. A felhasználás módja szerint is széles a skála: választhatsz illatgyertyák, aromaolajok és pumpás kiszerelésű lakásparfümök közül.

Dia

Claremont&May PomegranateA lakásparfümök nagy előnye, hogy elég erőteljes és tartós az illatuk ahhoz, hogy egyetlen pumpálásnyi parfüm órákig érződjön. A Claremont&May ínycsiklandozó gránátalmaillattal frissíti fel az otthonod.

Claremont&May Pomegranate

A lakásparfümök nagy előnye, hogy elég erőteljes és tartós az illatuk ahhoz, hogy egyetlen pumpálásnyi parfüm órákig érződjön. A Claremont&May ínycsiklandozó gránátalmaillattal frissíti fel az otthonod.

Dia

L'Occitane Candied FruitA Candied Fruit Home Perfume lakásparfümmel édesebbé teheted az otthoni pihenést. A kandírozott, mézesmázos gyümölcskivonattal bármikor finomabbá és harapni valóvá varázsolhatod a levegőt, ha valami igazán fenséges, érzékcsábító illatélményre vágysz.Kapcsolódó címke:Illat »

L'Occitane Candied Fruit

A Candied Fruit Home Perfume lakásparfümmel édesebbé teheted az otthoni pihenést. A kandírozott, mézesmázos gyümölcskivonattal bármikor finomabbá és harapni valóvá varázsolhatod a levegőt, ha valami igazán fenséges, érzékcsábító illatélményre vágysz.

Kapcsolódó címke:
Illat »

Dia

Yankee Candle Home, sweet homeA Yankee Candle, Amerika kedvenc illatgyertyáit és lakásillatosítóit gyártó cég immáron hazánkba is elérkezett. A végtelen kínálatban nehéz a választás, de a Home, sweet home illatcsaládot nem szabad kihagyni. A fahéjas, édes tea illatát a nagyobb gyertyával akár 150 órán át is érezheted.

Yankee Candle Home, sweet home

A Yankee Candle, Amerika kedvenc illatgyertyáit és lakásillatosítóit gyártó cég immáron hazánkba is elérkezett. A végtelen kínálatban nehéz a választás, de a Home, sweet home illatcsaládot nem szabad kihagyni. A fahéjas, édes tea illatát a nagyobb gyertyával akár 150 órán át is érezheted.

Dia

L'Occitane Verbena Tavasszal is kellemes, de elsősorban a forró napokra ajánljuk a verbéna citromba hajló, energetizáló illatával megtöltött lakásparfümöt, melyből elegendő egy kevés permet is, hogy az otthonod levegőjét felfrissítsd. A verbéna ráadásul a kellemetlen szagokat is megszünteti.

L'Occitane Verbena

Tavasszal is kellemes, de elsősorban a forró napokra ajánljuk a verbéna citromba hajló, energetizáló illatával megtöltött lakásparfümöt, melyből elegendő egy kevés permet is, hogy az otthonod levegőjét felfrissítsd. A verbéna ráadásul a kellemetlen szagokat is megszünteti.

Dia

Colonial Candle Vive Fresh and Clean Az angol Colonial Candle Vive Fresh and Clean fantázianévre hallgató illatosítója elsősorban a szagokat, így a dohányszagot szünteti meg, csak azután tölti be kellemes, de visszafogott, friss illattal a lakást.Kapcsolódó cikk: 4 hatékony fegyver dohányszag ellen »

Colonial Candle Vive Fresh and Clean

Az angol Colonial Candle Vive Fresh and Clean fantázianévre hallgató illatosítója elsősorban a szagokat, így a dohányszagot szünteti meg, csak azután tölti be kellemes, de visszafogott, friss illattal a lakást.

Kapcsolódó cikk:
4 hatékony fegyver dohányszag ellen »

Dia

Claremont&May Passion fruit&melonA piros golgotagyümölcs és a dinnye házasságából született illatkeverék a gyümölcsök minden frissességét tartalmazza, és lágyan lengi körbe a lakást. Az olajból elegendő néhány csepp egy aromamécsesbe ahhoz, hogy órákig finom illattal töltse meg az otthonod.

Claremont&May Passion fruit&melon

A piros golgotagyümölcs és a dinnye házasságából született illatkeverék a gyümölcsök minden frissességét tartalmazza, és lágyan lengi körbe a lakást. Az olajból elegendő néhány csepp egy aromamécsesbe ahhoz, hogy órákig finom illattal töltse meg az otthonod.

Dia

L'Occitane Cherry BlossomA L'Occitane Cherry Blossom illatkombinációjában a domináns cseresznyevirág fréziával és fekete ribizlivel keveredik. Friss, üde illat, a virágoknak köszönhetően azonban kellemes, édes jegyekkel bír.

L'Occitane Cherry Blossom

A L'Occitane Cherry Blossom illatkombinációjában a domináns cseresznyevirág fréziával és fekete ribizlivel keveredik. Friss, üde illat, a virágoknak köszönhetően azonban kellemes, édes jegyekkel bír.

Dia

Colonial Candle Lemon&LeafValódi mediterrán hangulatot varázsol a Colonial Candle illatgyertyája az otthonodba. Itália napérlelte citrom- és illatos olívaligeteit idézi a Lemon&Leaf gyertya, melybe egy csipetnyi barackvirág, szantálfa és ámbra is került.

Colonial Candle Lemon&Leaf

Valódi mediterrán hangulatot varázsol a Colonial Candle illatgyertyája az otthonodba. Itália napérlelte citrom- és illatos olívaligeteit idézi a Lemon&Leaf gyertya, melybe egy csipetnyi barackvirág, szantálfa és ámbra is került.

Dia

Diptyque Pomander RoomsprayA Neroli Parfümház nem csupán különleges francia parfümöket kínál, hanem enteriőrillatosítókat is. A Diptyque-termékek között akadtunk rá erre a viktoriánus kort idéző, narancsos-fahéjas különlegességre, mely nemcsak illatosít, de a dohányfüst szagát is megszünteti.

Diptyque Pomander Roomspray

A Neroli Parfümház nem csupán különleges francia parfümöket kínál, hanem enteriőrillatosítókat is. A Diptyque-termékek között akadtunk rá erre a viktoriánus kort idéző, narancsos-fahéjas különlegességre, mely nemcsak illatosít, de a dohányfüst szagát is megszünteti.

Dia

Yankee Candle Early SunriseA hűvös, romantikus, ébredő reggelek hangulatát idézheted az otthonodba a Yankee Candle Early Sunrise gyertyájával. A tiszta citrusaroma felfrissít, a csipetnyi gyömbér és a tea esszenciája pedig érzéki hangulatot teremt.Kapcsolódó cikk:3 frissítő, nyári illat az otthonodba »

Yankee Candle Early Sunrise

A hűvös, romantikus, ébredő reggelek hangulatát idézheted az otthonodba a Yankee Candle Early Sunrise gyertyájával. A tiszta citrusaroma felfrissít, a csipetnyi gyömbér és a tea esszenciája pedig érzéki hangulatot teremt.

Kapcsolódó cikk:
3 frissítő, nyári illat az otthonodba »

Dia

Colonial Candle MulberryÉrett, zamatos, édes bogyósgyümölcsök enyhe vaníliaköntösben - ez a Colonial Candle Mulberry, ami a cég egyik nagy nyári újdonsága. Kihagyhatatlan!Kapcsolódó cikk:A 3 legfinomabb lakásillatosító fillérekből »

Colonial Candle Mulberry

Érett, zamatos, édes bogyósgyümölcsök enyhe vaníliaköntösben - ez a Colonial Candle Mulberry, ami a cég egyik nagy nyári újdonsága. Kihagyhatatlan!

Kapcsolódó cikk:
A 3 legfinomabb lakásillatosító fillérekből »

Dia

Yankee Candle Farmer's MarketMaradandó élmény kora reggel a zamatos gyümölcsökkel roskadásig megrakott pultok között andalogni a piacon. Az érett, roppanós, nyári gyümölcsök ízletes illatát az otthonodban is érezheted a Yankee Candle Farmer's Market fantázianevű illatkülönlegességével.

Yankee Candle Farmer's Market

Maradandó élmény kora reggel a zamatos gyümölcsökkel roskadásig megrakott pultok között andalogni a piacon. Az érett, roppanós, nyári gyümölcsök ízletes illatát az otthonodban is érezheted a Yankee Candle Farmer's Market fantázianevű illatkülönlegességével.

Dia

Distyque Tuberoese RougeA Neroli Parfüméria kínálatában található exkluzív illatgyertya az alkonyatkor érzéki illatot kibocsátó vörös tubarózsa aromájával kényeztet. Az illatgyertyát elegendő egy órán át égetni, hogy a lakásban még órák múlva is érződjön a különleges illat.

Distyque Tuberoese Rouge

A Neroli Parfüméria kínálatában található exkluzív illatgyertya az alkonyatkor érzéki illatot kibocsátó vörös tubarózsa aromájával kényeztet. Az illatgyertyát elegendő egy órán át égetni, hogy a lakásban még órák múlva is érződjön a különleges illat.

Dia

Claremont&May Orange Grove Home DiffuserA Claremont&May illatosítójának különlegessége, hogy nem tartalmaz alkoholt, csupán a legkiválóbb aromaolajokat, melyekkel a napsütötte narancsligeteket idézheted meg az otthonodban.

Claremont&May Orange Grove Home Diffuser

A Claremont&May illatosítójának különlegessége, hogy nem tartalmaz alkoholt, csupán a legkiválóbb aromaolajokat, melyekkel a napsütötte narancsligeteket idézheted meg az otthonodban.

Dia

Distyque Figuier VerteA Földközi-tenger partjára utazhatsz, és illatos fügefák között sétálhatsz képzeletben, ha a Neroli Parfümház fügés illatgyertyájával illatosítod az otthonodat. Az exkluzív gyertya a legkiválóbb alapanyagokból készült hozzáértők keze alatt.

Distyque Figuier Verte

A Földközi-tenger partjára utazhatsz, és illatos fügefák között sétálhatsz képzeletben, ha a Neroli Parfümház fügés illatgyertyájával illatosítod az otthonodat. Az exkluzív gyertya a legkiválóbb alapanyagokból készült hozzáértők keze alatt.

Dia

A Claremont&May és a Colonial Candle termékeit az Ambiente üzleteiben vásárolhatod meg Budapesten, a Westend City Centerben és az Aréna Plazában. A Diptyque-termékeket a Neroli Parfümház webáruházában, a Yankee Candle illatosítóit Budapesten az Allé, Mammut, Árkád, Eurocenter és Europark bevásárlóközpontokban, a L'Occitane termékeit pedig a L'Occitane üzleteiben veheted meg. Utóbbiak listáját itt találod. »
A Claremont&May és a Colonial Candle termékeit az Ambiente üzleteiben vásárolhatod meg Budapesten, a Westend City Centerben és az Aréna Plazában. A Diptyque-termékeket a Neroli Parfümház webáruházában, a Yankee Candle illatosítóit Budapesten az Allé, Mammut, Árkád, Eurocenter és Europark bevásárlóközpontokban, a L'Occitane termékeit pedig a L'Occitane üzleteiben veheted meg. Utóbbiak listáját itt találod. »
Ezt is szeretjük
Szerző: Mondovics Pálma
Fotó: