Így nyaralj a kertedben! (x)
Otthon, a kertben is nyári élményparkot varázsolhatsz könnyedén.

aqualing-nyito kép
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha ki kell hagynotok a külföldi és belföldi utazásokat, akkor sem kell lemondanotok a strandolásról. Összeszedtünk néhány menő cuccot, amivel élményparkká alakíthatod a kerted vagy víkendházad. 

Saját medence gyorsan

A saját medence előnyeit bárki sokáig tudja sorolni, de a legfontosabb a higiénia. Ha mi tartjuk tisztán a vizet, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az a víz mentes a kórokozóktól, vírusoktól, és semmi olyan nem kerül bele, amiről nem tudunk.

aqualing-medence

Szabad medencekivitelezőt találni nem könnyű, de azért nincs minden veszve. Az úgynevezett kész medencék 1-7 nap alatt telepíthetőek szakembergárda nélkül is. A kínálat széles, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő medencét, bármekkora méretű helye is legyen erre a kertjében.

Saját jacuzzi – Wellness otthon

A felfújható masszázsmedencék felejthetetlen esti élményeket nyújtanak, legyen szó fürdésről, lazításról, beszélgetésről. Az áruk viszont az épített jacuzzikéhoz képest a töredéke.

aqualing-masszazsmedence

Ez a technológia is sokat fejlődött, és a mai masszázsmedencék már hihetetlenül profik. Választhatunk vízsugaras és légbefúvós masszázsmegoldások közül, létezik rattan hatású, prémium megjelenésű elegáns változat és dézsa dizájn is. Egyik-másikban hangulatvilágítás is van. Nagyjából 2x2 méteres hely kell nekik, 40°C-ra fűtik fel a vizet és saját vízforgatójuk van.

Kerti élmény elemek

Ha vannak gyerekek a családban, akkor a legjobb, amit vehetünk az egy trambulin, mert a gyerekek úgy tudnak elfáradni benne, hogy gyakorlatilag egy helyben vannak. Többféle méret is létezik, és van hozzájuk biztonsági háló is.

aqualing-rider

Érdemes feldobni a kertet, teraszt, de akár az erkélyt is LED-es, időjárásálló kerti fényfüzérekkel. Vannak statikus fényű füzérek és olyan is, ami változtatja a színét. Létezik fára tekerhető egyenes fényfüzér is, amit karácsonyi termékként kezdte, de egyre többen használják nyáron is. Asztalokra pedig elemes füzéreket ajánlunk, mint például a Tündérfény.

Strandcikkek és játékok

Strandlabdák és felfújható játékok mellett érdemes beszerezni egy-két nagyobb ridert is, mert nagyon hangulatosan mutat a kertben, még akkor is, ha nincs használatban a medencénk. Arany pegazus, hattyú, alpaka, flamingó, de akár hotdog, pávatoll – bármi jöhet, ami passzol az összeképhez.

Biztosan lesz nyár!

Ha mindent szeretnénk, és mindenből a legjobbat, az persze nem lesz olcsó, de akárhogy számolunk egy egyhetes külföldi családi nyaralás árából egész nyárra stranddá alakíthatjuk a kertet. Csak a kreativitásunkon múlik, hogy valóban élmény legyen a nyár. Keresd fel az Aqualing medenceáruházait szakmai tanácsért és még több megoldásért!

Ezt is szeretjük