Így lesz 1 négyzetméterből 5!
Tárolók szűk helyekre, 10 ezer forint alatt
Csak egy aprócska sarok van szabadon a lakásban? Tökéletes lesz egy praktikus tároló otthonául!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A családi házban lakókkal szemben a garzontulajdonosok még azt sem tehetik meg - ha pénztárcájuk engedi -, hogy egy kisebb szobával kibővítsék a lakást. Az átépítés lehetőségének hiányában maradnak a kreatív megoldások és a praktikus lakáskiegészítők, melyekkel a rendelkezésre álló helyet a lehető legokosabban használhatod ki.

A következő tárolók elférnek ott, ahol egy nagyobb bútornak már nincs hely, de közel annyi tárolóhelyet biztosítanak, mint a nagyok. Ráadásul még esztétikusak is.

Ülőke és tároló a fürdőszobába

A fürdőszoba könnyen tűnhet rendetlennek a mindennap használatos tusfürdők, habfürdők, samponok, hajbalzsamok, arckrémek és hajformázók tengerében. Különösen okos tárolókra van itt szükség, kiváltképpen akkor, ha esetleg a tisztítószereket is a fürdőben tartod. Mivel a helyiségben a kényelmet is biztosítani kell, ideális bútordarab itt az IKEA Molger elnevezésű terméke.

A tömör nyírfából készült kisbútor textilfelülete hasznos ülőhelyet biztosít, míg a belseje a ritkábban használt piperecikkek elrejtésére alkalmas. A belseje jól szellőzik, ezért akár törölközőket is tarthatsz benne. Az ülőke a legkisebb sarokban is elfér, akár a mosdókagyló alatt is kereshetsz helyet számára: magassága mindössze 50 cm, szélessége és mélysége pedig csak 38 cm.

Ára: 9980 forint.*

Tágas polcok szűk helyre

Az ideális tároló a lakás több helyiségében is elhelyezhető, rengeteg tárolóhelyet biztosít, és könnyen mozgatható. A KIKA termékére mindegyik állítás igaz. A valódi fenyőből készült, natúr színű kisbútor bármelyik sarokban elfér, ráadásul - amennyiben a helyiség stílusa engedi - tarthatod a nappaliban, a fürdőszobában, a hálószobában vagy éppen a konyhában.

Az 58 cm magas láda - melynek teteje is szolgálhat rakodóhelyként - három öblös polccal rendelkezik. A felső és az alsó egyaránt 21 cm magas, míg középen egy 13,5 cm-es fiók kapott helyett. A 40 cm x 30 cm széles tároló nagy előnye, hogy kerekeken gurul, így könnyen áttolhatod egyik helyről a másikra.

Ára: 8990 forint.*

Ötszörös hely a sarokban

Ha már csak a sarokban van egy kis hely, akkor olyan tárolót keress oda, mely nem a szélesség terén erős, hanem a magassága figyelemre méltó. A JYSK keskeny polca kiváló saroklakó, szinte észrevétlenül kínál rengeteg tárolóhelyet az apró helyiségekben is.

A diófából készült, olajjal pácolt, LUPO fantázianévre hallgató bútor 151 cm magas, de mindössze 36 cm a szélessége és a mélysége is. Öt, lyukacsos felületű polccal rendelkezik, melyek segítségedre lehetnek a fürdőszobában - a terméket elsősorban oda kínálja az áruház -, de a konyhában is elhelyezheted.

Ára: 8500 forint.*

Ruhásszekrény helyett

A tél beköszöntével az előszobákban megszaporodnak a télikabátok, melyeknek jóval több helyre van szükségük, mint a könnyű, tavaszi, őszi dzsekiknek. Mivel azonban egy garzonban a téli hónapokban is ugyanazzal a kevés hellyel kell gazdálkodnod az előszobában, mint az év többi részében, szerezz be olyan praktikus tárolót, mellyel visszaveheted az irányítást a kabátoktól.

A Möbelix áruház Frank ruhaállványa tökéletes a feladatra. Amennyiben illik az előszoba stílusához, és van még egy kis helyed, tarthatod ott is, de a váz alján elhelyezett kerekeknek köszönhetően bármikor áttolhatod a lakás kevésbé szem előtt lévő részébe. A lakkozott, alumínium színű állvány legszélesebb része is csak 42 cm, hossza 103 cm, magassága pedig 165 cm.

Ára: 2490 forint.*

Ezt is szeretjük