Fűtésszámla-csökkentés régi zoknival: így működik a hihetetlen módszer!

Hatékony és egyszerű rezsicsökkentő módszert mutatunk.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A huzatfogó párnák napjainkban reneszánszukat élik, az üzletekben és az internet kreatív sarkaiban is számtalan szebbnél szebb és bájosabbnál bájosabb verziójukat lehet megtalálni.

Ha te is szeretnéd egy ilyen párna segítségével csökkenteni a fűtésszámládat - megakadályozza ugyanis, hogy az ablak és az ajtó melletti réseken át szökjön ki a meleg a lakásból -, de nem akarsz rá túl sokat költeni, és túl sok időd sincs arra, hogy bíbelődj vele, a következő, pofonegyszerű megoldást neked találták ki.

Így készíts huzatfogót a lehető legegyszerűbben!

Egy klasszikus, kígyószerű huzatfogó párnát néhány régi zokniból is könnyűszerrel elkészíthetsz: szinte bármilyen zokni jó, tökéletes például az olyan, aminek elveszett a párja, de érdemes persze törekedni a színharmóniára, illetve arra, hogy az eredmény dekoratív legyen, mindemellett annál jobb, minél vastagabb, melegebb és bolyhosabb a zokni.

Erre lesz szükséged:

  • 3-4 régi zokni - a számuk attól is függ, milyen hosszúak
  • vatta vagy bármilyen más bélésanyag
  • szárított kukorica, bab vagy borsó
  • varrótű, cérna, olló

Így készítsd el!

Miután megtervezted, milyen sorrendben követik majd egymást a zoknik, fogd meg az elsőt, és tömj a zárt végébe egy marék kukoricát - vagy amit használsz -, majd egy jó nagy adag bélést, körülbelül két marékkal, utána pedig ismét kukoricát. Míg a bélés a szigetelő hatást adja, utóbbi azért fontos, hogy súlyozza a huzatfogó párnát, és ne csússzon majd el a helyéről.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha egy zoknit már majdnem teljesen kitömtél, varrd hozzá a következőt, miután annak levágtad a végét. Folytasd így, amíg el nem éred a kívánt hosszt, végül zárd le a kígyót úgy, hogy egy zárt zoknit varrsz a végére.

Kép és ötlet: www.ovoenergy.com.

Ezt is szeretjük