Befestették a falat, álomszép WC-jük lett: 8 gyönyörű ötletet mutatunk

Lepukkant panelfürdőből igényes és modern fürdőszobát varázsolhatsz.

cover-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A felújítás drága mulatság, de egy gondosan megválasztott színnel és pár apró kiegészítővel sokat tehetsz azért, hogy modernebbnek és otthonosabbnak tűnjenek a lakás legkisebb helyiségei is.

Bár laikusként az ember azt hinné, hogy a lakás legkisebb helyiségeinek kipofozása nem is olyan nagy kihívás, pedig a fürdőszoba vagy a WC speciális méretei és a helyszűke jelentheti a legnagyobb problémát: hova fér majd a mosógép vagy a zuhanytálca, van-e hely egy sarokkádnak, és így tovább.

WC-felújítás takarékosan

Még mielőtt több százezer forintot áldoznál egy új fürdőszobára és WC-re, gondolkozz az egyéb lehetőségeken is: ha csupán egy kis változatosságra vágysz, pár apró trükkel igazán szebbé és modernné teheted a mellékhelyiséget. Elég hozzá egy jól kiválasztott szín és pár kiegészítő hozzá. Képes összeállításunkban előtte-utána képeken mutatjuk meg, hogyan lett szinte fillérekből egy lerobbant mellékhelyiségből valami új és modern.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: Pinterest

Ezt is szeretjük