Így marad sokáig friss a sajt, a banán és a hagyma: mindegyiknek megvan a trükkje!
Sokkal tovább állnak el, és maradnak finomak, ha kipróbálod.
Ez is érdekelhet
beauty and style
- Szuper könnyű hidratálók: pótolják az elvesztett nedvességet, és ragyogóvá teszik a bőrt – Árakkal, lelőhelyekkel »
- A Stranger Things 20 éves színésznőjét így nem láthattad a sorozatban: Sadie Sink dögös, nőies ruhákra váltott »
- Az 52 éves Naomi Campbell piszkosul szexi, pedig csak a lábát villantja meg: ez lesz az őszi divat »

Top olvasott cikkek
- Gesztesi Károly 3 gyereke a címlapon: Panka, Dávid és Márkó sosem volt látható így együtt
- Mi Kanada fővárosa? 10 kérdéses kvíz a világ országairól, amit illik tudni
- Hajdú Pétert kirakták a Szigeten az RTL VIP-ból: Sebestyén Balázs kotyogta ki
- 5 kérdés, ami megmutatja, mennyire intelligens valaki - Hány igen válaszod lett?
- Ha erről a telefonszámról hívnak, tilos felvenni! Így dolgoznak a csalók az OTP nevében
Veled is gyakran előfordul, hogy nem fogy el időben egy értékes élelmiszer, és mivel minőségét vesztette, kidobod? Ha nem szeretnéd, hogy túl hamar barnuljon meg a banán, menjen tönkre a citromhéj, száradjon ki a hagyma vagy éppen a sajt, érdemes ismerned a következő apró, egyszerű kis trükköket: nézd meg a képeket!
Cikkünk elkészítéséhez a Házi praktikák, fortélyok című könyv adta az ötletet.
Tilos ezt csinálni a sütőddel!
Van hat dolog, amitől villámgyorsan tönkremehet, de sokáig megóvhatod, ha betartod a következő szabályokat.
OLVASD EL EZT IS!

- takarítás
- házimunka