7 ötlet az előszobába, hogy öröm legyen hazaérni
Nehéznek tűnik, de még az előszobát is ki lehet alakítani úgy, hogy minden szükséges dolog elférjen, mindemellett stílusos legyen.

eloszoba
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb lakásban van előszoba, amely, mondhatni, megadja az első benyomást a lakók ízléséről, lakberendezési stílusáról. Bár az otthon hangulatáról ez a helyiség mutat először képet, nem szabad elfeledkezni a legfontosabb dologról, nevezetesen a funkcionalitásáról.

Mivel az előszoba az a hely, ahova az ember hazaérkezése után először belép, távozásakor pedig itt időzik utoljára, minden, a kényelmes öltözködéshez szükséges feltételt meg kell teremteni benne. Vagyis hogy alkalmas legyen egyaránt a lábbelik, a ruhák és az egyéb szezonális holmik elhelyezésére.

Előszoba praktikus berendezése

A legfontosabb szempont az előszoba berendezésénél, hogy a helyiség méretéhez megfelelő bútorokat válasszon a tároláshoz. Ezenkívül nem érdemes felesleges díszítőelemekkel terhelni, mert azok miatt elveszítheti eredeti funkcióját. Az alábbi ötletadó fotók megmutatják, hogy az előszoba is kialakítható úgy, hogy minden szükséges dolog elférjen, mindemellett stílusos legyen.

Képek forrása: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük