Egyetlen növény, ami elhozza a szerelmet az életedbe
Plusz 3 trükk, hogy rád találjon a nagy Ő
Egyre reménytelenebbnek tűnik a párkeresés? Segít a feng shui!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Különös, hogy több százezer szingli keresi a párját az országban, néha mégis úgy tűnik, neked egyet sem sodor utadba a sors, vagy ha mégis összejön egy randi, az első percekben kiderül, hogy nem illetek egymáshoz.

A nagy Ő megtalálásához kitartás, valamint pozitív, nyitott szemlélet kell, de lássuk be, egy kis szerencse sem árt.

A feng shui szerint létezik egy növény, amely képes megváltoztatni az otthonod hullámait, ezzel pedig kedvező irányba terelni szerelmi életed alakulását, de más apró trükkökkel is segíthetsz, hogy álmaid férfija megtalálja a bejárati ajtót.

Egy virág, ami elhozza a szerelmet

A perzsa ciklámen - Cyclamen persicum - mutatós kis szobanövény, első pillantásra mégsem gondolnád róla, milyen erős energiákat hordoz az ősi kínai bölcsesség szerint.

A legtöbb virág segíti a chi áramlását, ezért a lakás nyugati vagy északi részében elhelyezve mindenképpen jó hatással vannak szerelmi életed alakulására, a perzsa ciklámen azonban ennél is többre képes.

Kecses, kerekded virágainak illata segít megtisztítani a chit, így száműzheted a korábbi csalódásaidból  visszamaradt, negatív energiákat.

Rózsaszín szirmai a jang energiát erősítik, romantikus, új kapcsolatra nyitott légkört teremtenek, valamint felerősítik a szerelemért és harmonikus kapcsolatokért felelős chi áramlását.

Egy tányérka só

Nem kell kétségbeesned, ha a sokadik randevúd is kudarcba fullad, lehet, hogy egy egészen hétköznapi varázsszer is elegendő, hogy megváltoztasd a szerencse forgását.

Ha túl sok kapcsolatod ért fájdalmas véget, lehet, hogy megfáradt a kezdeményezésért és romantikáért felelős energiád. Az álmatlanul töltött éjszakák negatív töltetét azonban könnyen kalodába zárhatod, ha egy tálka sót teszel az ágyad mellé, vagy a lakás északkeleti és délnyugati részébe. Ahogy a só képes megkötni a nedvességet, úgy képes magába zárni a chi szennyeződését is.

Két-két teáskanálnyi fehér kristállyal két hónapon keresztül tisztán tarthatod a lakás különböző részein áramló energiákat, így minden körülmény adott lesz ahhoz, hogy az új szerelem kibontakozhasson.

Egészséges erotika

Talán az érzelmek és a közös tervek azok, amelyek legnagyobb súlyban befolyásolják, hosszú távú lesz-e egy kapcsolat, de vitathatatlan, hogy a kölcsönösen kielégítő szex is sok problémán lendíthet át, és képes elmélyíteni az egymás iránt táplált érzéseket.

Ha még nem is találtad meg azt, aki a társad lehetne a lepedőakrobatikában, a hálószobádat már úgy alakíthatod, hogy az ott áramló chi gondoskodjon a túlfűtött hangulatról. Annál inkább, mert az alvás közben körülvevő energiák a kisugárzásodat is befolyásolják.

Ha azt szeretnéd, hogy megjelenésed vonzó és szexis legyen, segítsd elő a hálószoba energiáinak áramlását. Az ágyadat helyezd el úgy, hogy benne fekve láthasd a bejárati ajtót anélkül, hogy 45 foknál jobban el kellene fordítani a fejedet. Ezt úgy is elérheted, ha egy tükröt akasztasz a falra - a kerek üveg amúgy is kedvezően befolyásolja a szerelemért felelős chi erejét. Az is fontos, hogy az ágyadat úgy helyezd el, hogy mindkét oldal könnyedén megközelíthető legyen - ez segít, hogy rád találjon egy új kapcsolat lehetősége.

Egy kevés lila

A lila szín sokak szerint az erotika és a bujaság, a földi jólét színe, ám abban is segíthet, hogy megerősítsd a lakás déli energiáját, ami az önbizalmadért felelős.

Ha régóta vagy egyedül, vagy éppen keresztülmentél egy komoly csalódáson, lehet, hogy még nem vagy eléggé nyitott - nem mersz kezdeményezni, illetve nem mered fogadni a másik fél közeledését. Ha változtatni szeretnél ezen, helyezz el lila színű dísztárgyakat a lakás déli oldalában.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. A sorozat első részében Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról, a legfrissebb epizódban pedig Mérő Verával a bántalmazásról. 

Promóció

A gyertyák különösen jók ebből a szempontból, mivel a szerelemért és szenvedélyért felelős tűz elemet erősítik, de egy selyemből vagy más, kellemes tapintású anyagból készült díszpárna is támogatja a személyes boldogságodért felelős énedet, így könnyebb lesz kiállni magadért, vagy egyszerűen csak hagyni, hogy álmaid férfija a tenyerén hordozhasson.

Ezt is szeretjük