Egyetlen csodaszerrel kiválthatod a tisztítószereket!

Miért költenél feleslegesen tucatnyi tisztítószerre, ha egyetlen eggyel is tisztán tarthatod a lakást?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha nem is a kedvenc elfoglaltságod, a lakás bizonyos időközönkénti alapos kitakarítása elkerülhetetlen. Szerencsére számos házi praktika van a segítségedre, melyekkel könnyedén eltávolíthatod a makacs foltokat, eltüntetheted a vízkövet, vagy ragyogóvá varázsolhatod az ablakokat és a tükröket. Emellett rengeteg hatékony tisztítószer is a rendelkezésedre áll, melyekkel szintén pillanatok alatt eltüntetheted a szennyeződéseket.

Sőt, utóbbiak között ma már több olyan is akad, mellyel egyszerre több feladatot is elvégezhetsz. Ha jól választasz, egyetlen szerrel leszámolhatsz a porral a bútorokon, megtisztíthatod az ablakokat, és ragyogóvá varázsolhatod a padlót.

Arról nem is beszélve, hogy a pénztárcádat is kímélheted az univerzális tisztítószerekkel.

Univerzális és környezetbarát egyszerre

Azoknak a nőknek, akik környezettudatosan szeretnék vezetni háztartásukat, érdemes beruházni olyan szerekre, melyek nem károsítják a környezetet. Ilyen többek között az Ecover univerzális tisztítószere is. Növényi anyagokból állították elő, így 100%-ban lebomlik. A padlón - legyen szó kerámiaburkolatról vagy éppen parkettáról -, a bútorokon és egyéb felületeken egyaránt alkalmazható: pillanatok alatt eltüntetheted vele a szennyeződéseket, ráadásul használata után nem marad vegyszerszag a lakásban.

További előnye, hogy nem tartalmaz olyan anyagokat, melyek allergiás reakciót okozhatnak, így azoknak is bátran ajánljuk, akik érzékenyebbek a tisztítószerekre. Az Ecover univerzális szere egy literes kiszerelésben, koncentrátumként kapható.

Ára: 1100 forint.*

A padlótól a tükrökig

A T03 univerzális spray sem tartalmaz káros anyagokat, és az előző termékhez hasonlóan 100%-ban lebomlik, ezáltal nem terheli mérgező anyagokkal a környezetet. Nagyon hatékony tisztítószer, melyet használhatsz fapadló, PVC, márványlap, kerámiacsempe tisztításához, de alkalmazhatod a WC takarításánál, a nyílászárók tisztán tartásánál, és az ablakok, valamint a tükrök lemosásához is kitűnő.

Ezáltal az egész fürdőszobát kitakaríthatod vele, de a konyhát is tetőtől talpig tisztává varázsolhatod, hiszen a krómozott felületeken is biztonsággal használható. Ráadásul a tisztított felületen víztaszító réteget képez, így megakadályozza a vízkő lerakódását.

Ára: 500 forint.*

Természetesen, fillérekért
Ha hatékony, de filléres tisztítószerre vágysz, próbáld ki nagyanyáink bevált házi praktikáit. Olyan szerekkel, mint a szódabikarbóna vagy az ecet, hatékonyan leszámolhatsz a legmakacsabb szennyeződésekkel is. Kattints ide!

Egy megbízható csodaszer

Rengeteg a külföldről érkező remek márka, de érdemes körülnézni a magyar termékek között is. Az évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő tisztítószer, az univerzális Ultra aktív hatékonysága például bőven felér a hangzatos nevű, sokat reklámozott szerek többségével.

Segítségével ápolhatod a padlót, letisztíthatod a kerti bútorokat, de kiválóan használható az ablakok, a konyhai, valamint a fürdőszobai felületek tisztán tartására is. A makacs szappanlerakódások mellett hatékony fegyver a vízkő ellen, köszönhetően erős súroló hatásának, emellett pedig eredményesen bevetheted az eltávolíthatatlannak tűnő olaj- és rozsdafoltok ellen is.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindemellett pedig nincs kellemetlen vegyszerszaga, mint az erős tisztítószerek nagyobb részének.

Ára: 280 forint.*

Ezt is szeretjük