Bájos kis konténerlakások: csak két és fél méter szélesek, de te is szívesen beköltöznél egybe

Akár jakuzzival vagy napelemekkel is felszerelik őket kérésre a készítők.

kontenerlakas3

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Takarosak, színesek, gondozottak, és kétszer is meg kell nézned őket, hogy rájöjj, valójában fémből van a faluk. Ezek a konténerházak olyannyira elbűvölőek, hogy az ember bele sem gondol, hogy valaha áruszállításra használták őket. Te is bármikor szívesen beköltöznél az egyikbe.

Az egyedi kis lakásokat egy amerikai házaspár, Chip and Joanna Gaines álmodta meg. Houstoni központú vállalatuk, a Backcountry Containers nemcsak a külső és belső tervezést, de az építést is magára vállalja. A legkisebb konténerházak 18 millió forintnak megfelelő összegbe kerülnek, cserébe a vevőknek teljes beleszólásuk van a külsőbe, a formába, és még a lakberendezővel sem kell bajlódniuk, hiszen a kész lakást country-stílusban rendezik be nekik.

Egyedi konténerházak

Mivel a házikókat relatíve könnyű mozgatni, jól felszereltek, és kérésre akár napelemekkel is ellátják őket, a vállalkozás egyre népszerűbb. Nem is csoda, hiszen ezek az egyedi konténerlakások gyorsan elkészülnek, és bárhol elhelyezhetőek - ideális hétvégi házak, nyaralók készülnek így golfkedvelőknek, vadászoknak, vagy olyan embereknek, akik háborítatlan környezetben szeretnék élvezni a lakásuk teraszán a forró jakuzzit, hiszen még erre is van lehetősége a vevőknek. Ha ez mind nem lenne elég, ezek a különleges építmények még a szemnek is kedvesek.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük