Nem így képzeltük el a házat, amiben a Szikla, Dwayne Johnson lakik: kukkants be a pazar Los Angeles-i villájába

Dwayne Johnson háza a legkevésbé sem olyan, amilyenre számítanánk.

Dwayne Johnson háza
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azt mondják, az ember otthona nagymértékben tükrözi lakóját. Ha azonban Dwayne Johnson házát vesszük szemügyre, azt érezzük, valami egészen mást látunk, mint amit vártunk volna.

Úgy szokták hívni, hogy a Szikla, ám a színész háza távolról sem egy kőkemény izompacsirtát fest le. Bár modern és minimalista belteret képzelnénk el neki, ingatlana kívül-belül a brazil szappanoperák világát idézi. A Los Angeles-i házat 2021-ben vásárolta. A főépülethez egy vendégház is tartozik, ezek lakótere együttesen 1634 négyzetmétert tesz ki. Hat hálószoba, 11 és fél fürdőszoba található benne, valamint egy zenei stúdió és moziterem is. Johnson nem bízta a véletlenre: egy tökéletesen felszerelt konditermet is kiépítettek, de teniszpálya, illetve egy házi baseballpálya is helyet kapott.

Képeken a ház

Vess néhány pillantást a Szikla házára: nagyon stílusos és tetszetős a beltér mind a bútorok, mind a dekoráció tekintetében. A csodaszép birtokon egyébként több tucat olívafa nő, és az összkép sokkal inkább egy olasz, spanyol vagy brazil birtoknak tűnik, mint Los Angeles-inek.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük