Nem így képzeltük el a házat, amiben a Szikla, Dwayne Johnson lakik: kukkants be a pazar Los Angeles-i villájába
Dwayne Johnson háza a legkevésbé sem olyan, amilyenre számítanánk.

tk3s 00527674 000010
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt mondják, az ember otthona nagymértékben tükrözi lakóját. Ha azonban Dwayne Johnson házát vesszük szemügyre, azt érezzük, valami egészen mást látunk, mint amit vártunk volna.

Úgy szokták hívni, hogy a Szikla, ám a színész háza távolról sem egy kőkemény izompacsirtát fest le. Bár modern és minimalista belteret képzelnénk el neki, ingatlana kívül-belül a brazil szappanoperák világát idézi. A Los Angeles-i házat 2021-ben vásárolta. A főépülethez egy vendégház is tartozik, ezek lakótere együttesen 1634 négyzetmétert tesz ki. Hat hálószoba, 11 és fél fürdőszoba található benne, valamint egy zenei stúdió és moziterem is. Johnson nem bízta a véletlenre: egy tökéletesen felszerelt konditermet is kiépítettek, de teniszpálya, illetve egy házi baseballpálya is helyet kapott.

Képeken a ház

Vess néhány pillantást a Szikla házára: nagyon stílusos és tetszetős a beltér mind a bútorok, mind a dekoráció tekintetében. A csodaszép birtokon egyébként több tucat olívafa nő, és az összkép sokkal inkább egy olasz, spanyol vagy brazil birtoknak tűnik, mint Los Angeles-inek.

Ezt is szeretjük