Pompás hatást keltenek, ha így teszed fel a családi fotókat

Néhány kiegészítő dekorációs elemmel igazi kis oltárt szentelhetsz a családnak.

Családi fotók a falon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A nappali vagy a hálószoba sivár, üresen álló falait egyedi és kreatív módon is fel lehet dobni a családi fotókkal úgy, hogy közben meghitt és személyes hangulatot varázsolsz az otthonodban.

A családi fotók esztétikus elhelyezése több tényezőtől is függ, nem mindegy, hogy hogyan akasztod fel őket. A képek méretétől a keretek színén át egészen a kívánt tematika és a megfelelő stílus kiválasztásáig sok minden szerepet játszhat abban, hogy végül egy tökéletes elrendezésű falat kapj.

Az eltérő színek és formák játékossá teszik a helyet

Ami a legfontosabb a képek képelhelyezésénél, hogy egységében szépen mutassanak a falon, amit legjobban úgy érhetsz el, ha azonos színű, méretű vagy anyagú képkereteket választasz, a benne levő képek színvilága pedig jó, ha megegyezik egymással.

Aki viszont kedveli a rendhagyóbb formákat és különleges megoldásokat, bátran kísérletezhet különböző nagyságú, színvilágú képkeretekkel és kiegészítő dekorelemekkel, legyen az poszter, fényfüzér vagy vintage stílusú faldekoráció. Az eltérő színek és formák játékossá, kissé kuszává, eklektikussá teszik a teret, mielőtt azonban felkerülnének a falra, érdemes a padlón elrendezni őket, így láthatod majd, milyen lesz az összkép a falon. Képes összeállításunkban megnézheted a legkreatívabb megoldásokat, amelyek igazi inspirációt jelenthetnek számodra, ha egy kis újításra vágysz.

Borító-és ajánlóképek: Pinterest

Ezt is szeretjük