Eladó a Büszkeség és balítélet Bennet-háza: gyönyörű birtok is tartozik hozzá
A pletykák Harry herceget is hírbe hozták a birtokkal.

birtok-belso-luckington
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jane Austen kultikus regénye máig nagyon kedvelt, és bizonyára sokan emlékeznek az 1995-ben belőle készült brit minisorozat forgatásának házára is. A Bennet család birtokát a történetben Longbournként emlegetik, melynek neve a valóságban Luckington Court, és már többször felröppent a hír az eladásáról.

A vidéki ház és a hozzá tartozó hatalmas birtok igazolt története egyébként még a 17. századra nyúlik vissza, amikor a Fitzherbert grófcsalád vásárolta meg, majd az 1800-as évektől több tulajdonosa is volt, végül rendezvényhelyszínként használták - később a romantikus környezet tökéletes Bennet-háznak bizonyult.

Itt udvarolt Mr. Darcy

A rajongók kedvéért többször felröppentették a hírt, hogy az eladó ház komoly érdeklődőkre talált, legutóbb a Mirror Harry herceg és Meghan Markle jövőbeli házaként említette, ez azonban mégsem nyert megerősítést, a ház pedig továbbra is szerepel a Woolley & Wallis eladó ingatlanjai között 7,75 millió fontért, tehát körülbelül 2,6 milliárd forintért. A gyönyörű birtok és az elegáns belső pedig megérdemelné, hogy a királyi család is felfigyeljen rá.

Ezt is szeretjük