Imádni való beépített kutyaágyak, amiket te is elkészíthetsz: mutatjuk a legjobbakat

Minden kutyusnak kijár egy kényelmes fekhely: aki bent él, annak ilyenje is lehet.

kutyaagyak
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kutya nem csak egy állat, hanem családtag. Ezzel a legtöbb gazdi így van, és ha így gondolja, akkor egyértelmű, hogy olyan fekhelyet szeretne kedvencének, amely a lehető legkényelmesebb, legbiztonságosabb a számára.

Az udvarban lakó kutyák általában egy szélvédett faházikót kapnak, ám a beltéren élő ebeknek sokkal kreatívabb fekhelyek alakíthatók ki. Sokan döntenek falba vagy bútorba épített kutyaágyak mellett, az ötletdús gazdik pedig örömmel díszítgetik is ezeket.

8 beltéri kutyaágy

A következő képeken nyolc beltéri kutyafekhelyet mutatunk, melyeket szerető, kreatív gazdik alakítottak ki kedvenceiknek.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Pinterest

Ezt is szeretjük