550 ezer forintot kapnak a nyertesek
Ügyes rezsicsökkentő tippekkel pályázhatsz
Ha van egy jó ötleted a kiadások csökkentésére, jelentkezz!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ELMŰ-ÉMÁSZ az ARC Művészeti Szolgáltató Kft. közreműködésével kreatív pályázatot hirdet Te hogyan spórolnál az energiával? címmel, melynek keretében olyan pályázók jelentkezését várják, akik szeretnék kifejezni magukat, és úgy érzik, ezt másokkal is szívesen megosztanák.

Az óriásplakát-pályázatra olyan ötletekkel lehet jelentkezni, melyek segítséget nyújtanak azzal kapcsolatban, miként lehet hatékonyan csökkenteni a rezsiköltségeket.

Komoly, okos, vicces vagy épp kritikus tippeket egyaránt várnak a kiírók, akiknek célja felhívni a figyelmet arra, hogy a valódi rezsicsökkentés hatékonyan csak hosszú távon és kreatívan teremthető meg, így a pályázatot egyfajta közösségi brainstormingnak szánják.

Kik és hogyan jelentkezhetnek a pályázatra?

A pályázatra 14. életévüket betöltött természetes személyek jelentkezhetnek lakóhelytől, állampolgárságtól függetlenül, akár csoportosan is. A pályázók kizárólag saját, eredeti szerzői alkotásukkal pályázhatnak, de akár több pályamunkával is nevezhetnek.

A pályázati anyag lehet fotó, rajz vagy éppen szöveg, de meg kell felelnie az előírt technikai feltételeknek - a pályázó, amennyiben úgy érzi, szükséges, leírást is készíthet a pályamunkához.

Az elkészült alkotásokat elektronikus formában kell leadni, a www.arcmagazin.hu weboldalra kell feltölteni regisztráció után a megadott formátumban.

Így csökkentsd a villanyszámlát!

Ha szeretnél megismerni néhány hasznos ötletet, amivel mérsékelheted az árammal kapcsolatos kiadásaidat, nézd meg a videót!

Pénznyeremény és köztéri megjelenés a jutalom

A pályázat leadási határideje 2013. augusztus 13., kedd éjfél. Az első három helyezettet szakmai zsűri választja ki, egy pályamű pedig a közönségszavazatok alapján kerül be a legjobbak közé, melyeket Budapesten, Pest megyében és Kelet-Magyarországon száz példányban 2013 októberében köztéren is bemutatnak.

A nyertesek mindemellett pénzjutalmat is kapnak, az első díj bruttó 200 ezer forint, második díj 150 ezer forint, a harmadik 100 ezer forint, a közönségdíj pedig szintén 100 ezer forint. További információt a +36 30 510 88 60 telefonszámon, illetve ide kattintva kaphatsz.

Ezt is szeretjük