Ahol egész évben 70%-kal olcsóbban vásárolhatsz

A legjobb helyek, szerintünk

Nem muszáj százezreket kifizetned egy szekrénysorért vagy egy konyháért. Eláruljuk, hol vásárolj!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kereskedők számára a vásárlók csalogatásának legfőbb módja a különféle akciók meghirdetése, melynek néhány éve érezhetik nagyobb szükségét, miután hazánkban is megjelentek a kedvező áron értékesítő külföldi üzletláncok. Ennek révén kiéleződött az árverseny, így a kisebb áruházak fennmaradása érdekében kevésnek bizonyulhatnak a szezonális akciók.

Ráadásul, ha új bútorokra van szükséged, időigényes lehet megkeresned, melyik üzletnek van akciós árukészlete, illetve melyik kínál számodra kedvező kondíciókat - áruhitel, házhoz szállítás, beszerelés terén. Ám szerencsére részben az olcsóbb külföldi piacoknak köszönhetően számos üzlet a versenytársaknál lényegesen kedvezőbb áron tudja kínálni a lakberendezési tárgyakat, mindezt ráadásul egész évben, speciális akciók nélkül.

Ahol mindent megtalálhatsz

A butorland.hu Budapesten három üzlettel is rendelkezik, ezenkívül a honlapján az ország bármely pontjáról megtekintheted a teljes kínálatukat. Garnitúrákat és önálló bútorokat egyaránt megtalálhatsz a hálószobától a gyerekszobán át a konyháig. Ez utóbbi helyiségbe azonban nem csupán kész darabokat választhatsz, vállalják az egyedi igények szerinti, méretre szabott készítést is.

A kedvező ár mellett a bemutatásra szánt mintadarabok is jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg az év során. A modern stílusú, természetes hatást keltő Havanna szekrénysort TV-állvánnyal, nagy szekrénnyel, vitrinnel és polcokkal már 63 ezer forintért hazaviheted, mely akár a natúr, akár a mediterrán színvilágú nappalik divatos berendezési tárgya lehet.

Az eladó mintadarabok közül 88 100 forintért szerezheted be az ágyneműtartóval rendelkező, nyitható Barcelona sarokgarnitúrát, mely élénkebb párnáival és geometrikus mintájával ötvözi a klasszikus vonalakat a modern stílussal. A jó minőségű, tartós fenyőbútorok közül a 140x200 centiméteres, rácsos keretű Koral franciaágyat matrac nélkül 42 500 forintos áron vásárolhatod meg.

Lakberendezés verhetetlen áron

A Megfizethető bútor csapatának hitvallása a vásárlóik teljes körű kiszolgálása, melyet elsősorban a szakmai segítségnyújtás és a mielőbbi szállítás révén igyekeznek elérni, természetesen a kedvező árpolitikájuk mellett. A tiszalöki székhelyű vállalkozás a weboldalán minden lehetőséget megad a távoli vásárlók számára is, hiszen egyes bútordarabokhoz a választható szöveteket, kiegészítőket és ezek felárát is jelölik, az így kiválasztott termékeket pedig az egész ország területén házhoz szállítják.

Ha minimál stílusú, ultramodern szekrénysort keresel, a Maxx elemes bútorcsalád mindössze 43 750 forintért kitűnő választás lehet, melynek választható a színösszeállítása is. Hozzá illő, fiatalos, plüss, Messi kanapét 46 125 forintért vásárolhatsz, de, ha inkább egy csajosabb, vidám kivitelt keresel, a Karat kanapét három választható színben 64 125 forintért viheted haza. A műbőrből készült, exkluzív megjelenésű, 180x200 centiméteres Dorina franciaágyat most 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg 41 250 forintért.

Akciós árak egész évben

A lakberendezés során jelentős tételként jelenik meg a konyhabútor, ráadásul a helyiség méretei ebben az esetben jelentik a legnagyobb korlátozást a kiválasztás során. Hiszen talán, amibe első látásra beleszerettél, méretileg nem megfelelő, ami pedig jó lenne, az nem nyerte el a tetszésedet.

Ilyenkor felkereshetsz egy jó szakembert, ám így még költségesebbé válhat a beruházás. Az érdi székhelyű Konyhabútor Stúdió azonban tartósan alacsony áron kínálja az egyedi bútor beszerzésének lehetőségét, melynek elemeit a honlapjukon is kiválaszthatod. A kedvező árat az biztosítja, hogy fix, szériaméretű elemeket forgalmaznak, emellett a helyszíni felmérésért és tervezésért sem számolnak fel plusz díjat.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A bútort elemenként összeszerelve szállítják házhoz, így, ha a párod némi barkácstehetséggel is rendelkezik, egy fúró és csavarhúzó segítségével könnyen összeállítható a megálmodott konyhaszekrény.

Ezt is szeretjük