A kóla csak a WC-ben fejti ki jótékony hatását
Vízkő és rossz szagok ellen
A házi praktikák néha egészen különösek lehetnek. Íme, a legszokatlanabbak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kóla kedvezőtlen hatásáról sok rémtörténet kering az interneten, sokan állítják, hogy a benne lévő anyagok képesek feloldani a tejfogat, egy szelet húst vagy egy rozsdás szöget is.

Hogy nem tartozik a legegészségesebb italok közé, az kétségtelen, sokan azonban a fentiek alapján úgy gondolják, a kóla a vízkövet is képes eltüntetni, ezért egy helyen mégis jó hatással lehet az idegeidre: a WC-be öntve.

Baktériumok búvóhelye lehet

A WC tisztasága kardinális kérdés, ha elhanyagolod a tisztítását, komoly fertőzésforrás lehet az egész családra nézve. Ráadásul a ház tulajdonosairól sokat elárul a WC állapota a vendégek előtt is.

Éppen ezért a vízkőtelenítésre, az illatosításra és a kagyló pereme alatt megtelepedő baktériumok felszámolására egész iparágak épültek, hiszen sokan bármit megadnának egy olyan csodaszerért, amely súrolás nélkül is képes higiénikusan tisztává varázsolni a mellékhelyiséget.

Persze, vannak, akik a házi praktikákban hisznek, és nem hajlandóak nagyobb összegeket áldozni a boltban kapható csodaszerekre, vagy egyszerűen csak úgy hiszik, a háziasszonyok által feltalált és az internet segítségével népszerűvé tett módszerek hatásosabbak a bolti tisztítószereknél.

Szokatlan praktikák

Akadnak persze olyanok is, akik már-már túlzásba esnek, amikor arról van szó, hogy a lakásban található hétköznapi szerekből kell tisztítószert kreálni. Összegyűjtöttük a legszokatlanabb dolgokat, amiket az emberek a WC-be szoktak önteni.

Neked bevált már valamelyik?

Ezt is szeretjük