A 3 legjobb ingatlanközvetítő a városban

Lakást vennél, vagy a jelenlegit adnád el? Jól jönne egy kis segítség az adásvételnél? Segítünk.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha elérkezettnek látod az időt, és lehetőséged is van arra, hogy megvedd álmaid lakását, vagy úgy hozta az élet, hogy a jelenlegit kell eladnod, esetleg albérletet keresel, mindenképpen érdemes igénybe venned egy jó szakember segítségét.

Mivel a piacon számos kevésbé hozzáértő ingatlanközvetítőt is találni, fontos, hogy körültekintően válassz, és megbízható céggel szerződj.

A jó ingatlanközvetítő hat ismérve

Az eladásra kínált ingatlan megtekintésére a jó szakember fényképezőgéppel érkezik, és alaprajzot is készít az ingatlanról, hiszen ezek nélkül ma már szinte lehetetlen felkelteni az érdeklődők figyelmét. Pontos, kidolgozott szerződést tesz az asztalra, és nem bólint rá feltétel nélkül az elrugaszkodott elképzeléseidre. Őszintén és kertelés nélkül megmondja, hogy véleménye szerint mennyit érhet az adott ház vagy lakás. Pillanatok alatt átlátja, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a szóban forgó ingatlannak, naprakész és tájékozott a piaci folyamatok tekintetében.

Ez azokra a helyzetekre is vonatkozik, amikor nem eladni, hanem vásárolni, esetleg bérelni szeretnél. Ha az igényeid és az anyagi lehetőségeid nagyon eltérőek, akkor egy profi nem felejti el felhívni a figyelmedet arra, hogy bizony ennyi pénzért nem biztos, hogy rövid időn belül a kezedben tarthatod álmaid lakásának vagy albérletének a kulcsát.

Ugyanakkor segít, hogy az adott élethelyzetben megtaláljátok a lehető legjobb megoldást. Ha úgy döntesz, hogy egyedül vágsz bele a lakásvásárlásba vagy -eladásba, akkor számíts rá, hogy sok komolytalan érdeklődővel is kénytelen leszel szóba állni, ami sok időt és energiát vesz igénybe. Ezt a terhet egy megbízható cég munkatársa leveszi a válladról.

Teljeskörű segítség: City Cartel

Ilyen hely a City Cartel, ahol garantálják, hogy segítenek megtalálni álmaid otthonát, ugyanakkor az ingatlanközvetítés mellett hitel- és biztosításközvetítést, valamint ügyvédi szolgáltatást is nyújtanak.
A cég hitelügyintézői teljes körű hiteltanácsadással segítik lerövidíteni a hosszadalmas procedúrát: megkönnyítik a dolgod a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztása, a hiteligénylés folyamata, valamint a vásárlással kapcsolatos feladatok során. Számos pénzintézettel kapcsolatban állnak, így szinte biztos, hogy megtaláljátok a számodra legkedvezőbb hitelkonstrukciót.
Az ingatlanok terén is van miből válogatni a City Cartelnél: adatbázisuk 14 ezer ingatlant tartalmaz, és a használtlakás-kínálat mellett új építésűek közül is válogathatsz.

Nem utolsó szempont, hogy a piacon szereplő nagyobb ingatlanközvetítő-hálózatoknál 20%-kal kevesebb megbízási díjért dolgoznak.

Cím: 1088 Budapest, Rákóczi út 51.
Telefon: 06(1)313-1271.
Weboldal: www.citycartel.hu »

Akik mindenben segítenek: Buda&Pest Ingatlanközvetítő Iroda

Ha családias közegre vágysz, és fenntartásaid vannak a hálózatként működő közvetítőkkel kapcsolatban, akkor fordulj bizalommal Magyarország egyik legnagyobb egyéni ingatlanirodájához, a Buda&Pest Ingatlanközvetítő Irodához.
Az önálló gazdasági egységként működő cég agilis, tapasztalt kollégákkal dolgozik, akik több nyelven is értékesítenek, a cég speciális közvetítő technológiájából következően pedig kiemelten hatékony képzésben részesülnek. A lakások, házak adásvételével kapcsolatos feladatok megkönnyítése mellett ráadásul - ahogy azt állítják - élethelyzeteket is segítenek megoldani. Erős hirdetési portfólióval rendelkeznek, a nagy adatbázis ellenére viszont garantált, hogy nem hagyják a hirdetésed a fiókban kallódni.

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 11-13.
Telefon: 06(20)771-4949.
Weboldal: www.ingatlan-budapest.hu »

 A belváros legjobbja: Central Home

Ha igényes belvárosi lakásra vágysz, jó szívvel ajánljuk a Central Home irodáját, ahol professzionális, korrekt és magas szintű szolgáltatásra számíthatsz.

Többéves tapasztalatuk eredményeként a Central Home mára kiterjedt partneri kapcsolatok birtokosa, a cég meghatározó szerepet tölt be a budapesti ingatlanértékesítés területén.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A cégcsoport nagy adatbázissal rendelkezik a belvárosi ingatlanok tekintetében, az értékesítést pedig több iroda végzi egy időben, ami jelentősen megnöveli az esélyeidet, akár lakást keresel, akár eladni kívánod a sajátod. Képzett szakemberekkel dolgoznak, akik igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy levegyék ügyfeleik válláról a lakáskereséssel vagy az eladással kapcsolatos terheket.

Cím: 1054 Budapest, Honvéd utca 8.
Telefon: 06(1)301-0382.
Weboldal: www.centralhome.hu »
Ezt is szeretjük