5 apró mosógép pici fürdőszobákba

65 ezer forint alatt

Ha csak a legkarcsúbb gépek férnek el, akkor sem kell kompromisszumokat kötnöd a teljesítmény rovására.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan szerencsések, akik külön kamrában tartják a mosógépet, ahol senkit nem zavar az állandó zúgásuk, nincsenek útban, és még a teregetést is egyszerűen meg lehet oldani.

Ha te nem tartozol közéjük, akkor valószínűleg egy talpalatnyi fürdőszobába kell besakkoznod a mosógépet, valahová a kád és a mosdókagyló közé.

Ebben az esetben az ár, a teljesítmény és az energiafogyasztás mellett a gép mérete a legfontosabb szempont új masina vásárlásakor. Összegyűjtöttünk neked néhány karcsú, energiatakarékos és megbízható mosógépet, melyeknek ráadásul még az ára is kedvező.

Whirlpool AWE 2320

Ha ragaszkodsz a megbízható, régóta ismerős márkákhoz, mosógépvásárláskor is érdemes szétnézned a Whirlpool márkaboltokban. Az AWE 2320-as modell 90 centiméteres magasságával, 40 centiméteres szélességével és 60 centiméteres mélységével szinte minden sarokban befér, ráadásul felültöltős kivitelről van szó, így az ajtó nyílóterének sem kell plusz helyet fenntartanod.

A gép egyszerre öt kilogramm ruhát képes tisztára mosni, ehhez a művelethez 18 különböző programból választhatsz.

Ha kevés a hely
Egy garzonlakásban alaposan meg kell fontolni, mi hová kerül, és hogyan lehetne néhány szabad négyzetmétert nyerni. Linkgalériánkban rengeteg tippet találsz!

Az AWE 2320-as az A+ energiaosztályba tartozik, centrifugája pedig 800 fordulatot tesz meg percenként, ráadásul a nagyon praktikus késleltetett indítás funkcióval is ellátták. A Whirpool mosógép ára 63 990 forint.

14 praktikus tároló apró lakásokba

Nézegess képeket!

Elolvasom

Fagor 1FET-109

A Fagor felültöltős mosógépe apró mérete ellenére - a masina mindössze 40x85x60 centiméternyi helyet foglal - meglepően jó képességekkel rendelkezik.

Egyszerre öt és fél kilogramm ruhát pakolhatsz a polipropilén dobba, amit a Fagor mosógép gyűrődésgátló centrifugája az általad választott erősséggel, 100 és 900 közötti percenkénti fordulatszámon csavar ki.

A túlfolyásgátlóval, habzáskontrollal és vasaláskönnyítő funkcióval ellátott mosógép ráadásul a csendesebb szerkezetek közé tartozik, mosáskor 53 dB-es hangerőn zakatol. Az A+-os energiaosztályba tartozó, 52 liter vizet fogyasztó gép ára 63 840 forint.

Candy COS 105 F

Az elöltöltős mosógépek jellemzően nagyobb helyet foglalnak, mint a felfelé nyíló ajtós társaik, ám ha valamilyen oknál fogva mégis egy ilyen darabot kell beszorítanod a fürdőszobába, a Candy 60x85x52 centiméteres modelljét talán besakkozhatod a fürdőkád mellé.

Az A+-os energiaosztályú gép rozsdamentes acélból készült dobjába egyszerre öt kilogramm ruha fér el, melyek megtisztításához 18 program közül választhatsz.  Az elektronikusan vezérelt centrifuga percenként ezres fordulatszámmal is képes pörgetni a vizes ruhákat, a túlfolyásvédelem és a habérzékelő mellett pedig a Candy késleltetett indítás funkcióval is ellátta mosógépét. A masina ára 64 990 forint.

Daewoo DW 500 M

Az A energiaosztályos, felültöltős Daewoo DW 500 M 68x82x41 centiméteres méreteivel igazi törpének számít a mosógépek világában, így jó választás lehet, ha tényleg csak minimális helyed van a mosógép számára.

Méreteiből adódóan a Daewoo gépe egyszerre csak három kilogramm ruha kimosására alkalmas, cserébe viszont mindössze 37 liter vizet használ, és szárítófunkcióval rendelkezik. Méretei ellenére a kis masina meglepően erős, akár ezres fordulatszámmal is képes centrifugázni. Hátránya a műanyagból készült dob, viszont verhetetlen előnye az ára - mindössze 30 500 forint. Garzonba, albérletbe ideális választás lehet.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

 

Samsung WF0508

Szintén egy az elöltöltősök között karcsúnak számító mosógépek közül. A 60x85x42,5 centiméteres, A+ energiaosztályos Samsung mosógép egyszerre öt kilogramm ruhát képes tisztára mosni.

A késleltetett mosási funkcióval, habzás- és túlmelegedés-gátlóval felszerelt gép centrifugája percenként 800-at fordul, 40 liter vizet fogyaszt, és a nagyobb biztonság érdekében gyerekzárat is kapott. A ránctalanító rendszerrel és az öntisztító szűrővel sok időt megspórolhatsz, ráadásul a márkanév ismertségéhez mérten a mosógép ára is kedvező, 59 900 forintért kapható.

Ezt is szeretjük