4 forradalmi takarítóeszköz, amivel 10 perc alatt ragyog a lakás

Pillanatok alatt rendet és tisztaságot varázsolhatsz a lakásban a következő nagyszerű eszközökkel!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem te vagy a háziasszonyok gyöngye? Utálsz a takarítással vesződni? Néha legszívesebben neki se állnál az utálatos házimunkának?

Sajnos a koszt és a rendetlenséget egyetlen ütésre megszüntető varázspálcát nem tudunk ajánlani, viszont négy igazán nagyszerű takarítóeszközt igen! Forradalmi találmányok, melyekkel gyerekjáték a takarítás.

Porszívó és seprű egyben

Nem kell többé partvissal és lapáttal vesződnöd, ha takarításhoz a Studio Moderna 2000 Kft. által forgalmazott Leifheit 2 in 1 takarítóeszközt használod. Az innovatív technológiának köszönhetően, miután befejezted a seprést, nincs más dolgod, mint a seprű oldalán található miniporszívók segítségével felszippantanod az összegyűjtött szemetet.

A különleges eszköz további előnye, hogy a partvis sörtéi magukhoz vonzzák a port, így könnyedén felsöpörheted a padlót. Az eszköz megvásárlásán különösen érdemes elgondolkodnod, ha porallergiától szenvedsz.

Ára: 12990 forint.*

Tisztaság gombnyomásra

A Spontex forradalmi innovációjának számító Quick Max felmosó újdonsága abban rejlik, hogy anélkül tudod kimosni vagy kiöblíteni, hogy a kezeddel hozzáérnél. Az eddig használt vödrös és facsarós megoldással ellentétben a Quick Max felmosófej esetében a facsaró is a felmosó része - ez tulajdonképpen egy henger, ami benne van a felmosóban.

Csak meg kell nyomni egy gombot, illetve a felmosó lapos fejét a facsaróba húzni, és már használhatod is a kiöblített felmosót. A speciális fej mikroszálakból készült. A mikroszálak olyan rostok, melyeket további nagyon pici rostokká vágnak vagy hasítanak. A technológiának köszönhetően nincs szükség tisztítószerre a használathoz. A szuper kis takarítóeszköz a mosógépben 60°C-on kimosható, nagyon biztonságos, ellenálló, illetve könnyű kicserélni, ha koszos lesz. A fáradságmentes és gyors takarítást a 360°-ban elforduló fej is elősegíti.

Ára: 5490 forint.*

Könnyedén elbánik a szennyeződésekkel

A Vileda SuperMocio 3Action gyorsfelmosó három speciális területen is megállja a helyét a makacs konyhai foltok eltávolításakor. A szabadalmaztatott CollecTex anyagnak köszönhetően igazán hatékony a szöszök és a morzsák felszedésében, de a takarításkor további két fronton is felveszi a harcot a szennyeződésekkel szemben: eltávolítja a zsíros foltokat, de a rászáradt szennyeződésekkel is - köszönhetően a piros színű dörzsi részének - könnyedén elbánik, vele gyerekjáték a takarítás.

Ára: 1119 forint.*

A tévé és a monitor megmentője

Manapság egyre több technikai kütyü van a lakásban, melynek szakszerű takarítása gyakran komoly fejtörést okoz. Ilyenkor jön jól a LensPen VidiMax univerzális képernyőtisztítója, mely alkalmazható LCD, LED, plazma és hagyományos televíziókészülékek, valamint nagy képátlójú monitorok tisztításához.

A praktikus kis szett tartalmaz egy nagyon puha, antisztatikus portalanító párnát és egy szarvasbőr bevonatú tisztítófejet, mely aktív szénvegyület segítségével, kíméletesen távolítja el a képernyők felületéről az ujjlenyomatokat és egyéb rátapadt szennyeződéseket. A tisztítóeszköz semmiféle folyadékot nem tartalmaz, így nem hagy nyomot a felületen, és nem károsítja a felületkezelő bevonatokat.

Ára: 4490 forint.*

*Interneten fellelt, tájékoztató jellegű árak.

Ezt is szeretjük