Az 10 legviccesebb karácsonyi üzenet, amit küldj el még ma!

Mosolyt csal az arcokra

Az ünnepé az áhítat, de mellette lehet, sőt, érdemes is nevetni.

nagykep?cikkid=164563&kep=karacsonyi-sms1-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsony áhítat, ünnepélyes hangolódás a misztériumra. Az advent heteiben kicsit magába száll minden jóérzésű ember, és számot vet az elmúlt év történéseivel. Szentestén aztán előveszed a szép ruhádat, és ünneplőbe öltözteted magadat kívül-belül…

Mindez csodálatosan és fennkölten hangzik, de miért ne nevethetnénk jókat a legnagyobb ünnepünkön is? Ha összejön a család, vagy másnap a nagyobb rokonság, vagy ha van esélyed egy igazán hangulatos, Wham által ihletett karácsonyt szervezni a barátaiddal, akkor ott bizony helye van a mókának, viccelődésnek és önfeledt kacagásnak is.

Küldj a szeretteidnek, az ismerőseidnek, a munkatársaidnak, sőt, a főnöködnek is egyet-egyet ebből az ünnep által ihletett humoros üzenetből akár sms-ben, akár a Facebookon, hadd nevessen mindenki a fa tövében!

  • Képeslapra nem volt időm, mennék hozzád, de nincs cipőm! Szánkón csúsznék, ha hó esne, maradjunk az sms-be'!
  • Hull a tüske a fáról, házba hoztuk tanyáról, karácsonyra csupasz a fa, a karácsony csuda kafa! A lényeg úgyis a szeretet, de ki viszi ki a szemetet?!
  • Kis karácsony, nagy karácsony, az estét már nagyon várom! Van ajándék? Ide véle! Az egész világ nekem kéne!
  • Bumm, reccs, mi ez a zaj? Asszem' megjött a mennyből-angyal! A szobában keringett, verdesett a szárnya, csendben leszállott a karácsonyfára. A fa persze idén sem bírta el, a családom romokban ünnepel...

Ezek bizony pocsékul sikerültek

Ha te sem vagy egy fotó Háber, és az idei karácsonyi képeid hasonlóan mulatságosra sikerültek, ne keseredj el. Inkább nevess rajta egy nagyot!

  • Örömünnep van ma minden apró házban, sms-ed én is tárt karokkal vártam, ó, de sajna nem jött! De van megoldásom: én írok helyetted: legyen boldogságom!
  • Piros alma, mogyoró, a karácsony csudajó, tele a fa ajándékkal, apa beszél a szomszéddal. Most az egyszer nem vitáznak, ölelkeznek, kezet ráznak. A szívünk ma mindenkinek nyitva: a karácsony ezért olyan ritka.
  • Karácsonykor is, mint mindig, eszembe jutsz, kedvesem, hiszen csakis veled volt boldog és békés az életem. Bár idén már nem lehetek melletted, boldog karácsonyt kívánok a Hawaii-szigetekről neked!
  • Én ma már nem teszek-veszek, egész este sokat eszek. Jézuskával piálok, boldog karácsonyt kívánok!
  • Szellemes a karácsony, angyal landol kalácson. Bort, búzát és békességet, porszívót és turmixgépet, tűlevelű lóherét, békés, boldog szentestét!
  • Három napja díszítek, csípje meg a kánya, majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába. Nagyzolni akartam, de látom, rosszul tettem, hogy luc helyett az idén mamutfenyőt vettem. Boldog karácsonyt!
Ezt is szeretjük