A hét melyik napján jöttél a világra?
Így segíti életed személyes védőangyalod!
Akár az emberek, az angyalok is másban erősek. Nézd meg, hogy neked ki segít!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szoktad érezni néha, mintha égi gondviselés vigyázna rád? Nincsenek olyan hirtelen megvilágosodott pillanataid, mintha valahonnan valami külső iránymutatás érkezne? Nem szoktál átélni olyat, mintha valaki megsúgná, hogy egy adott helyzetben mit kell tenned, mi a helyes út és a jó választás?

Meglehet, hogy ez a segítség nem is kimondottan az égből érkezik, hanem egy spirituális közvetítőn és kísérőn keresztül. Az angyalok áldása abban rejlik, hogy belső kommunikációval felébresztik a lelkedet. Ezzel segítenek irányítani a tudatodat, és utat mutatni a kritikus helyzetekben vagy döntésekben.

Intuíció, megérzés, inspiráció. Nevezd bárminek, meglehet, hogy az őrangyalod segít rajtad azokban a pillanatokban, amikor rászorulsz. Közeleg az ünnep, a szokásosnál több lelki többletre, érzelmi motivációra, emocionális nézőpontra van szükség.

Keresd meg a születési dátumod napja szerint, hogy melyik az az őrangyal, aki a te életedet kíséri végig. Melletted lesz az ünnepek alatt is!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő: Gabriel

Ő a legfőbb arkangyal, az erő és a vezetés szárnyas lénye. Ő volt a hírhozó, akik Jézus születését kihirdette. Ha életed során többször válaszút elé érsz, az ő segítségével vagy képes eligazodni. Kérhetsz tőle lelkierőt akkor is, ha kényszerű döntések előtt állsz. Ha veszteség vagy gyász ér, ez az angyal belső támaszt nyújt neked. Segítségét úgy fogod tapasztalni, hogy határozottabb és magabiztosabb leszel. Önbizalmat ad a jelenléte minden kritikus szituációban. Gabriel áll melletted, amikor vezetőként kell helytállnod az életed bármely területén.

Kedd: Camael

A tisztaság és önzetlen szeretet angyala. Ő egy tanácsadó angyal. Meglehet, hogy az életed során tanúsított folyamatos önzetlenség rengeteg energiát vesz el tőled. Camael abban segít, hogy ennek ellenére maradjon benned pozitív energia, és mindig megtaláld azokat az embereket, akik nem élnek vissza a jóságoddal. Ez az angyal bevonzza hozzád az építő jellegű feladatokat és életcélokat, amelyekkel folyton előbbre lépsz az életedben. Az ő sugallataival vagy képes tisztalelkűnek megmaradni, és a hibáik ellenére szeretni az embereket. 

Nézd meg, miben kérheted az angyalok segítségét!

Minden feladathoz más külső és belső segítség szükséges, és ha erősen koncentrálsz rá, megkapod majd az égiektől vagy önmagad belső erejétől.

Szerda: Raphael

A béke és a gyógyítás angyala. Az életutad során sokan sokszor fordulnak hozzád tanácsért és lelki vigaszért. Raphael segít abban, hogy képes legyél a lelkileg és fizikailag is támogatni a szeretteidet, úgy, hogy saját magadban is megtartsd a külső-belső harmóniát. Ez az angyal hozzájárul ahhoz, hogy kövesd az egészséges életmódot, amit célul tűztél ki. Miatta vagy képes a problémás helyzetekből is sérülés nélkül kikeveredni. Az ő áldásával egyensúly kerülhet az életedbe. Lelki hegeidet az ő segítségével vagy képes begyógyítani, fizikailag pedig regenerálódni.

Csütörtök: Sachiel

A kreativitás és a kockázat angyala, aki egyébként a tűzzel kapcsolatban lévő, viharos lelkű angyal. Ha az életed része vagy egésze egy nagy kaland, Sachiel az, aki miatt mindig megúszod ezeket a nem hétköznapi történéseket. Amikor káosz van az napjaidban, az ő segítségével akkor is profitálsz belőle, és élményekké kovácsolod a negatívnak induló eseményeket is. Miatta vagy ennyire kockázatvállaló, nagy utazó és kalandor, mert ő adja meg a lehetőséget a színes életre. Sachiel szépséget küld az életedbe, kívül és belül egyaránt, és óriási életszeretetet ad neked.

Péntek: Anael 

Az érzelmek és a lélek angyala. A Vénuszhoz kapcsolódó szárnyas lény, ezért minden alkalommal jó tanácsadó, ha az érzelmek útvesztőjében bolyongsz. Anael abban jó, hogy nem engedi, hogy mindig a realitásban élj egy racionalitástól vezérelt életet. Ez az angyal áldással van a házasságokra, párkapcsolatokra, az emberi kötelékekre. Ha az értelem vagy érzelem nehéz döntésében kell helytállnod, mindig hívd segítségül őrangyalodat, mert ő a szíved vezérelte útra vezet majd. Anael hűséggel és elkötelezettséggel is megajándékozza azokat, akik hozzá fordulnak.

Szombat: Cassiel 

A kitartás és a rend angyala. A Szaturnuszhoz tartozik, ezért minden küzdelmes és nehéz időben kérheted a segítségét. Állhatatosságot ad, és ezzel segít minden általad vágyott eredmény elérésében. Az ő segítségével érvényesítheted a benned lakozó maximalizmust. Amikor azt veszed észre, hogy pedáns fegyelemmel viseled az élet sorscsapásait, Cassiel segít ezzel a lélekerővel, hogy így vészeld át a gondokat. Az általad vágyott nyugalom és biztonságérzet is úgy erősödik meg benned, ha őt bevonzod a gondolataidba. Segítségével a múlt sérelmeit is helyükre tudod rakni.

Vasárnap: Michael

Az energia és a szabadság angyala. Szárnyaló szellemedet és önállóságodat ennek a markáns arkangyalnak köszönheted. Még ha néha mások lázadónak is tartanak téged, az angyal segítségével tudod vibráló aktivitásodat az előtted álló feladatok megoldásába átfordítani. Michaeltől akaraterőt tudsz kérni, ha feladatokkal kell megbirkóznod az életed során. Ő segít mindig abba az irányba tolni téged, ahol megőrizheted a személyes szabadságodat, az elveidet, önmagadat. Spirituális tanácsadód lehet abban, hogy megtaláld életed álommunkáját.

Ezt is szeretjük