Fogott egy üveget, és megtöltötte: gyönyörű szép ajándék lett belőle
Nem is sejtenéd, mi mindenre jó egy befőttesüveg!

nagykep?cikkid=166490&kep=uveg-lead-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem is gondolnád, hogy számtalan módja létezik egy egyszerű befőttesüveg felhasználásának: eredeti funkciója mellett díszítheted vele a kertedet, egy kevés szalaggal, textillel, festékkel feldobhatod vele az otthonodat, de finomságokkal megtöltve ajándéknak is kiváló, hiszen pénztárcabarát, ötletes, frappáns és egyedi.

Befőttesüvegbe csomagolni a szeretteinknek, barátainknak vagy kollégáinknak vett vagy készített apróságokat a hagyományostól elrugaszkodó, azonban nagyon látványos, kreatív megoldás. Egy-egy ilyen üveg összeállításához nem kell sokat költened, mégis, ha sikerül szépen elrendezned a benne lévő dolgokat, és egy klassz címkével ellátnod, emlékezetes meglepetés lehet. Most egy olyan üvegbe zárt ajándékot mutatunk be, amelyet felnőtt barátaidnak vagy kollégáidnak is nyugodtan ajándékozhatsz!

1. Hozzávalók előkészítése

Mielőtt nekikezdenél a nem túl időigényes frappáns karácsonyi ajándékok megalkotásának, érdemes előkészíteni a hozzávalókat: ebben az esetben szükséged lesz egy-két befőttesüvegre, fonalra, házilag készített címkékre, szívószálra, illetve alkoholos és mentes itókákra.

2. Töltsd meg a befőttesüveged!

A befőttesüvegbe olyan dobozos alkoholmentes italt helyezhetsz el, amilyet csak akarsz: energiaital, kávé, kóla - lényeg, hogy beleférjenek az üvegbe. Díszes fonallal kösd össze az üveg tetejét a szívószállal és a mini alkoholos üvegcsével, majd egy személyre szabott címkével tedd még egyedibbé!

3. Voilà, kész a tökéletes parti ajándék

Ha mindezzel megvagy, nincs más hátra, mint meglepni vele a barátokat, kollégákat. Garantáltan sikered lesz vele!

Extra tipp: ha az alkohol helyett másfajta ajándékra voksolnál, tematika szerint is elkészítheted a befőttesüvegeket: barátnőknek tökéletes megoldás lehet például egy manikűr-pedikűr készletből álló ajándék, édesanyádnak egy konyhatündérszett - ezekben az esetekben sokkal nagyobb befőttesüvegre lesz szükséged. Édesszájúaknak egy finomságokkal teli palack lehet a befutó.

Forrás: Pinterest

Ezeknél szebb csomagolást még nem láttunk! Álomszép ötletek karácsonyra

Szép és könnyen megvalósítható csomagolásokat mutatunk!

VÉGTELEN ÖTLET, MINDEN ALKALOMRA

A dm Ajándékkártya univerzális ajándék, amit az ajándékozott olyan termékekre válthat be a dm üzleteiben, amire a leginkább vágyik.

Keresse a limitált, karácsonyi dm Ajándékkártyákat az üzletekben, töltse fel a kívánt, tetszőleges összeggel, és lepje meg Szeretteit a választás lehetőségével!

Promóció

Ezt is szeretjük