Dekoráció a természet kincseiből
Öltöztesd karácsonyi ruhába az egész lakást, használj természetes alapanyagokat!

Dia

 	Terítéshez 	A természetes dekoráció a terített ünnepi asztalhoz is passzol. Tegyél néhány gránátalmát egy tálba, bogyókat a tányérokba, és már kész is.

Terítéshez

A természetes dekoráció a terített ünnepi asztalhoz is passzol. Tegyél néhány gránátalmát egy tálba, bogyókat a tányérokba, és már kész is.

Dia

 	Fahéjas-narancsos 	A szegfűszeggel tűzdelt narancs nem hiányozhat karácsonykor a konyhaasztalról. Díszíts fahéjrudakkal - nem csak szép, de az illata is isteni. 	Kapcsolódó cikk: 	Káprázatos, illatozó adventi díszek narancsból »

Fahéjas-narancsos

A szegfűszeggel tűzdelt narancs nem hiányozhat karácsonykor a konyhaasztalról. Díszíts fahéjrudakkal - nem csak szép, de az illata is isteni.

Kapcsolódó cikk:
Káprázatos, illatozó adventi díszek narancsból »

Dia

 	Fenyőből 	A kandalló fölött, de akár az ablakpárkányon is csodásan mutatnak az örökzöld ágak. Tegyél hozzájuk néhány almát, díszítsd gyöngyökkel, gyertyákkal.

Fenyőből

A kandalló fölött, de akár az ablakpárkányon is csodásan mutatnak az örökzöld ágak. Tegyél hozzájuk néhány almát, díszítsd gyöngyökkel, gyertyákkal.

Dia

 	Almalánc 	  	Csillárodat is könnyedén feldobhatod, csak lógass le róla madzagokra erősített apró almákat. Díszíts üveggyöngyökkel, meglátod, a szoba éke lesz a kompozíció.

Almalánc
 

Csillárodat is könnyedén feldobhatod, csak lógass le róla madzagokra erősített apró almákat. Díszíts üveggyöngyökkel, meglátod, a szoba éke lesz a kompozíció.

Dia

 	Konyhaasztalra 	Néhány tobozból és szárított naracsból egyszerű, mégis rendkívül mutatós díszt készíthetsz asztalodra, csak helyezd őket egymás mellé egy szép tálon.

Konyhaasztalra

Néhány tobozból és szárított naracsból egyszerű, mégis rendkívül mutatós díszt készíthetsz asztalodra, csak helyezd őket egymás mellé egy szép tálon.

Dia


            	Tobozzal
            	Tobozokkal a legegyszerűbb gyertyatartót is pillanatok alatt ünnepivé varázsolhatod, csak erősítsd rá őket a tartókák aljára néhány kisebb fenyőág társaságában.

Tobozzal

Tobozokkal a legegyszerűbb gyertyatartót is pillanatok alatt ünnepivé varázsolhatod, csak erősítsd rá őket a tartókák aljára néhány kisebb fenyőág társaságában.

Dia

 	Terméskoszorú 	Vesszőkoszorúdra tűzz almát vagy bármilyen gyümölcsöt és bogyókat, a közepére pedig magas falú mécsest állíts - gyönyörű lesz. 	Kapcsolódó cikk: 	Készíts álomszép júdáskoszorút! »

Terméskoszorú

Vesszőkoszorúdra tűzz almát vagy bármilyen gyümölcsöt és bogyókat, a közepére pedig magas falú mécsest állíts - gyönyörű lesz.

Kapcsolódó cikk:
Készíts álomszép júdáskoszorút! »

Dia

	Arany borostyán	Egyszerű gömdíszedből is varázslatos dekorációt kreálhatsz, ha összekötözöd néhány borostyánlevélle és fahéjrúddal. Akaszd az ablakba!

Arany borostyán

Egyszerű gömdíszedből is varázslatos dekorációt kreálhatsz, ha összekötözöd néhány borostyánlevélle és fahéjrúddal. Akaszd az ablakba!

Dia

 	Piros gyertyával 	Egy nagyobb tál közepére állított piros gyertya már önmagában is ünnepi, de ha teszel köré vesszőgömböt, dísztököt és bogyókat, kész is van a színes asztali dísz. 	Kapcsolódó cikk: 	A legfinomabb karácsonyi illatot árasztó gyertyák » 	 

Piros gyertyával

Egy nagyobb tál közepére állított piros gyertya már önmagában is ünnepi, de ha teszel köré vesszőgömböt, dísztököt és bogyókat, kész is van a színes asztali dísz.

Kapcsolódó cikk:
A legfinomabb karácsonyi illatot árasztó gyertyák »
 

Dia

	Ünnepi kandalló	Tegyél kandallód fölé fenyőágakat és bogyókat, ha pedig egész fahéjrudakkal is megspékeled, nem csak gyönyörű, de illatos is lesz.	 

Ünnepi kandalló

Tegyél kandallód fölé fenyőágakat és bogyókat, ha pedig egész fahéjrudakkal is megspékeled, nem csak gyönyörű, de illatos is lesz.
 

Dia

	Almagyertya	Csodás pislákoló almát készíthetsz, ha a gyümölcs belsejét kivájod, és beleállítasz egy mécsest vagy vékonyabb gyertyát. A legegyszerűbb tartóban is meseszép lesz.

Almagyertya

Csodás pislákoló almát készíthetsz, ha a gyümölcs belsejét kivájod, és beleállítasz egy mécsest vagy vékonyabb gyertyát. A legegyszerűbb tartóban is meseszép lesz.

Dia

	Ablakdísz	Az egyszerű piros masnival díszített fenyőkoszorú nem csupán a bejaráti ajtóra passzol, de ablakodat is könnyedén ünnepivé varázsolhatod vele.	 

Ablakdísz

Az egyszerű piros masnival díszített fenyőkoszorú nem csupán a bejaráti ajtóra passzol, de ablakodat is könnyedén ünnepivé varázsolhatod vele.
 

Ezt is szeretjük
Fotó: